3. Ligde mücadele edecek olan Düzcespor takımı 2. Lig düzeyindeki kadrosunu şekillendirdi. Tecrübeli futbolculardan oluşan kadroda, Teknik direktör Bülent Topuzoğlu’nun yönetime sunduğu listeye göre gerçekleştirilen transferler Düzcespor'un kadrosuna kattığı güçlü isimler ile lige iddialı bir şekilde hazırlandığını gösterdi.

Düzcespor’un son olarak 25 yaşındaki sol açık mevki oyuncusu Celal ile görüşeceği öğrenilirken genç futbolcu ile anlaşma sağlanması bekleniyor.

Geçen sezon Düzcespor takımında yer alan oyuncular ile görüşmelerini yapan Düzcespor yeni sezonda da devam etmek istediği oyuncular ile de görüşerek anlaşma sağladı.

Dış transferleri de tamamlamak üzere olan Düzcespor şimdi alt yapıdan ve dışarıdan gelen genç oyuncular ile birlikte antrenman yaparak beğendikleri oyuncuları kadrosuna dahil edecek.

Yapacakları son görüşmenin ardından dış transferleri tamamlayacaklarını belirten Düzcespor basın sözcüsü Selahattin Kudu, yapacakları futbolcu seçmelerinde beğendikleri oyuncu olması halinde bu futbolcuyu kadroya dahil edebileceklerini belirtti.