Düzcespor Süper Gençler takımı bu hafta evinde lider Kartalspor ile karşılaştı. Kartalspor'un üstünlüğü ile geçen maçta Süper Gençler gol atamadı. 12. Dakika da Kartalspor korner atışı kullandı. Kullanılan korner atışında ceza sahasına gelen topu Kartalspor oyuncusu Samet gole çevirdi.

Kartalspor, Düzcespor Süper Gençler Takımı'nın ataklarını karşıladıktan sonra yaptığı atakta 24. dakika da oyuncusu Timuçin ile 2.golü attı. Düzcespor Süper Gençler Takımı'nın atak geliştirmesine engel olan Kartalspor, 25. dakika oyuncusu Uğur ile durumu 3-0 yaptı. Düzcespor Süper Gençler Takımı'nın farkı azaltma çabaları yeterli olmadı.

40. Dakika da Kartalspor kullandığı kornerde yine oyuncusu Uğur ile dördüncü golünü attı. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda da yaptığı ataklarla yine temsilcimize zor anlar yaşatmaya devam eden Kartalspor 66. dakika da Okan ile beşinci golünü attı. Karşılaşmanın bu skorla bitmesi beklenirken Kartalspor 89. dakika da sonradan oyuna giren Kerem'in attığı gol ile durumu 6-0 yaptı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Kartalspor sahadan galip ayrılan taraf oldu.