Mustafa Yıldırım’ın sunduğu Sportmence programına katılan Antrenör Nurettin Çolak ve Salih Albayrak Düzcespor, BAL ve Süper Amatör’ü değerlendirdi. Antrenör Salih Albayrak Düzcespor için şu ifadeleri kullandı: “Sezon başı Düzcespor lige sıkıntılı başladı. Yönetim ise geçici bir yönetimdi ama alınan saha sonuçları kötü olmadı. Bu alınan puanlar bizi bu duruma getirdi. İlk yarıda yeni bir yönetim oluştuğunda Düzcespor yapılan transferle bir ilme yakaladı büyük bir ihtimal ile play-off oynayıp şampiyon olacak.

Salih Albayrak BAL’ıdeğerlendirirken Çilimli Belediyespor’un iyi işler çıkardığını ama bir diğer temsilcimiz Beyköy Belediyespor eski günlerini arar oldu dedi. Albayrak Süper Amatör’de Akçakocaspor bu ligi forse eder derken büyük bir sürpriz olmadığı takdirde BAL’a çıkacak dedi. Salih Albayrak Süper Amatör kümede Kaynaşlı Belediyespor büyük hayal kırıklığı yaşattı dedi.

Nurettin Çolak ise Dünyayı ve ülkemizi saran bu virüsün bizleri akrabalarımızdan, arkadaşlarımızdan evlatlarımızdan ayırdığını söylerken inşallah bu illet kısa sürede gider dedi. Çolak Düzcespor için koca çınar derken 1999 depreminin Düzcesporu çok geri ittiğini belirtti. Çolak sözlerine şöyle devam etti: “99 öncesinde bugün oynanan PTT liginde şampiyonluğa oynadı ama daha sonra amatör kümeye bile düştü. Bunun nedeni her yıl yapılan takım kurgusu ve her yıl değişen yönetim kurulu" dedi. Antrenör Nurettin Çolak "Düzcespor’un en büyük itici gücü taraftarı.  Taraftar Amatör kümede ve profesyonel liglerde hiçbir zaman takımlarını yalnız bırakmadı ve 90 dakika hiç susmayarak takımına büyük güç kattı."

Çolak BAL’da Çilimli Belediyespor’un başarılı bir çıkış yakaladığı söylerken Beyköy Belediyespor 10 yıl içinde büyük işler çıkardığı ama daha sonra düşüşe geçtiğini dedi.  Alt yapının önemine değinen Çolak 1980 yıllarında Düzcespor’da Kervan Doğsanspor’da ve Akçakocaspor’da çok Düzce’li oyuncu varken şimdi parmakla sayabileceğimiz Düzce’li oyuncular var bu yüzden alt yapıya mutlaka önem vermemiz gerekir dedi.