3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Düzcespor, 6 Şubat Pazar günü 18 Temmuz Stadı’nda 50 gün aradan sonra taraftarıyla buluşarak hasret giderecek.

Sezonun ikinci yarısının ilk haftasını dış sahada oynadıktan sonra 2. haftada bay kalan, 3. haftada kendi sahasında oynayacağı Şile Yıldızspor maçının da hava koşulları nedeniyle ertelenmesiyle bir kez daha deplasmana çıkarak Darıca Gençlerbirliğispor ile oynayan Düzcespor, ikinci yarıda oynadığı 2 maçtan da 3 puanla döndü. Kırmızı lacivertliler 5 yeni transferiyle ilk defa taraftarının karşısına Beyoğlu Yeni Çarşıspor maçıyla çıkmaya hazırlanıyor.

 

Hedef 9 maçlık seriye devam etmek

Düzcespor, çarşamba günkü deplasmandan sonra 3 günlük çalışmayla ilk yarı maçında, İstanbul’da 0-0 berabere kaldığı Beyoğlu Yeni Çarşı maçına teknik direktör Yavuz İncedal ve teknik heyet nezaretinde hazırlandı. Düzcespor’da hedef,  ilk yarıda kendi sahasında elde ettiği 9 haftalık galibiyet serisini devam ettirerek, şampiyonluk iddiasına sürdürmek. 42 puanlı Düzcespor’un maç eksiğiyle 2. sırada yer aldığı grupta, rakip Beyoğlu ekibi 28 puanla 9. sırada yer alıyor.

Düzcespor’da 2 eksik

Düzcespor’un 6 Şubat Pazar günü, saat 13.00’te başlayacak olan Beyoğlu Yeni Çarşısı maçına sarı kart cezalıları Recep Kalkan ve yeni transferi Semih Üstün’den yoksun çıkacak. Düzcespor, Beyoğlu Yeni Çarşı maçının hakemi de belli oldu. Bu maçı daha öncede Düzcespor maçlarında 2 maçın da görev almış olan Samsun bölgesinden Gökhan Özbulut yönetecek.

Taraftara çağrı

Düzcespor’un yeni yönetim kurulu da basın aracılığıyla taraftara çağrıda bulunarak pazar günü oynanacak olan Düzcespor- Beyoğlu Yeni Çarşı maçında, şampiyonluk yolunda takımlarını 90 dakika yalnız bırakmamalarını ve tribünleri doldurup destek vermelerini istedi.

Düzcespor’un 2 puan önünde liderlik koltuğunda oturan İskenderunspor, 17. sırada yer alan Siirt İl Özel İdarespor’u ağırlayacak. Puan tablosunda Düzcespor’un 2 puan gerisinde 3. sırada yer alan Iğdırspor ise 12. sırada yer alan Elazığ Karakoçan ile deplasmanda mücadele edecek.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ