TARAFTAR HAZIR, HERKES MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

Düzcespor aylar sonra,  18 Temmuz Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile oynayacağı maçla taraftarıyla buluşarak hasret giderecek.

Bu maç için bastırılan 2000 civarında biletin de Düzcespor Store’da satışı devam ediyor. Biletler, Kapalı Trübin 50 lira, Maraton Tribünü 40 lira, Kale Arkası Tribün ise 30 lira olarak belirlendi. Satıştaki biletlerin yarın öğleye kadar tükenmesi bekleniyor.

Ayrıca bu maç öncesi futbolcularında sahada giyeceği klasik çubuklu formalar da taraftar için Düzcespor Store’da satışa sunuldu. Düzcespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal ve ekibi,  futbolcularını bu maç için hazırlıyor. Amaç, ilk maçta hasret gidereceği taraftarına galibiyet coşkusu yaşatmak. Düzcespor yönetimi de bu maç için ve gerekli tedbir ve hazırlıklarını da sürdürüyor.

TARAFTAR: “TRİBÜNLER KAPILARI ERKEN AÇILSIN”

Düzcespor-Yeşilyurt Belediyespor maçına en az iki doz aşı olan taraftar girebilecek. Aşı ve HES kodu kontrollerini Düzcespor yönetimi tarafından belirlenen görevliler yapılacak. Bilet alan taraftar ise saat 16.00’da başlayacak olan maçın girişinde aşı kontrolü yapılacağı için stat kapılarının daha erken açılmasını istiyor. Bilindiği gibi yüzde 50 kapasiteli tribünlerde en çok maraton tribününe  bilet satış yapıldı. Bu tribün için 1300 civarında bilet ayrıldı ve taraftarında en çok yoğunlukla ilgi gösterdiği tribün burası oldu.

MAÇIN HAKEMİ İSTANBUL BÖLGESİ’NDEN

Düzcespor- Malatya Belediyespor maçını İstanbul bölgesinden Burak Kaplan yönetecek. Burak Kaplan geçen sezon Düzce’de oynanan Artvin Hopaspor maçını da yönetmişti.  Maçın yardımcı hakemleri ise İstanbul bölgesinden Berkay Salman ve Enes Berk Güçlü olarak belirlendi. Müsabakanın 4. Hakemi ise yine İstanbul bölgesinden Atakan Kozil. Maçın Gözlemcisi ise Ankara bölgesinden Yekta İnce.  Futbol Fedarasyon Temsilcisiği için de Kemal Çiçek görevlendirildi.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ