Düzcespor teknik direktörü Mustafa Sarıgül Düzce basınına yaptığı açıklamada Orduspor- Düzcespor müsabakasını değerlendirdi.

Düzcespor teknik direktörü Mustafa Sarıgül yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Orduspor topun arkasına geçen hızlı hücum yapan bir takımdı bizde çalışmalarımızı buna göre yaptıklarını biraz rakibi ikinci bölgede karşıladıklarını birazda öne çıkarmak istediklerini bunda da başarılı olduklarını ifade etti.

Düzcespor teknik direktörü Sarıgül Maçın başında pozisyonlarının olduğunu bunları değerlendiremediklerini ilk yarının son bölümünde bir gol bularak öne geçtiklerini söylerken güzel tarafı skoru korumak adına iyi mücadele ve ayağa pas yaptıklarını iyi organizasyonlar yaptıklarını ufak tefek eksikliklerinin de olduklarını bunları kapatmak için çalışacaklarını belirtti. Son final paslarını yapamadık sorusu üzerine Düzcespor teknik direktörü Mustafa Sarıgül evet doğru çıkarken doğru yerde doğru final paslarını yapamadıklarını bu konuda çalışmalar yapacaklarını zaman zaman kontrolsüz çıkışlar yaptıklarını söylerken yoksa maç daha farklı skor ile biterdi dedi. Savunma hakkında ne düşünüyorsunuz sorusuna ise Düzcespor savunması az gol yiyen hucumda az gol atan bir takımdı bizde ilk geldiğimizde savunmada bloklar arasındaki mesafeleri kapattıklarını söylerken oynanan oyundan ve mücadeleden memnumun dedi. Düzcespor taraftarı için ne söylenmek isterseniz sorusuna ise Düzcespor taraftarları takımlarını hiç susmadan destek veriyor Pazar günü oynayacağımız Aksarayspor maçında bizleri desteklesinler dedi.