2-1 kazanmayı başardı

İlk hazırlık maçını Sakarya Erenspor U19 takımıyla oynayan Düzcespor U 19 takımı, 36. dakikada kullandığı kornerden sonuç alamadı. İlk yarıda başka gol olmayınca devre Düzcespor U 19 takımının 1-0 galibiyeti ile bitti. İkinci yarıda rakibine pozisyon vermeyen Düzcespor U 19'dan Onur, 66. dakikada takımını 2-0 öne geçirdi. Maçın sonlarında Sakarya Erenler bir gol buluncu fark 1’e indi. Maçın uzatma bölümlerinde başka gol olmayınca müsabakayı Düzcespor U 19 takımı 2-1 kazanmayı başardı.

İkinci hazırlık maçı 1-1 sonuçlandı

Düzcespor U 19 takımı ikinci hazırlık maçını ise Boluspor U 19 takımı ile Bolu Karaçayır Tesisleri’nde yaptı. Karşılıklı ataklar sonucunda Boluspor U 19 takımı müsabakanın 25. dakikasında 1-0 öne geçti. Maçı bırakmayan Düzcespor U 19 takımı 37. dakikada Ramazan ile durumu 1-1 yaptı. Devre, bu sonuç ile bitti. İkinci yarı her iki takımın da fazla oyuncu değişikliğine gittiği görülürken karşılıklı ataklarda gol sesi çıkmayınca müsabaka 1-1 sonuçlandı.

İki müsabakanın genel değerlendirmesini spor servisimize yapan başarılı Teknik Direktör Kenan Şereflioğlu, 3 günde iki hazırlık müsabakası oynadıklarını bu iki müsabakada hataları gördüklerini söyledi. Şereflioğlu, “Yeni gelen bazı oyuncuları da görme şansı bulduk zamanla daha iyi olacağız” dedi.


Haber: M. YILDIRIM