Düzcespor ligin ilk yarısının son beş maçından iki maçı Düzce 18 Temmuz Stadında, üç maçı ise deplasmanda oynayacak. Manisa Büyükşehir Belediyespor ise iki müsabakasını içerde 3’ünü deplasmanda oynayacak. Manisa Büyükşehir Belediyespor, 12 maçta 29 puan ile ligde liderken Düzcespor 12 maçta 22 puan ile 2.durumda.

Düzcespor hafta sonu 12 Bingölspor, Düzce 18 Temmuz Stadında Çanakkale Dardanelspor ile müsabakaya çıkacak. Düzcespor daha sonra Ankara Yeni Altındağ Belediyespor deplasmanına çıkacak. Ofspor ile Düzce 18 Temmuz Stadında oynadıktan sonra Düzcespor son hafta Tokat Erbaaspor deplasmanına gidip ilk yarıyı bitirecek.

Manisa Büyükşehir Belediyespor ise bu hafta Kozan Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Manisa Büyükşehir Belediyespor Kozan deplasmanından sonra 12 Bingölspor ile kendi evinde oynarken daha sonra Batman ve Çatalcaspor deplasmanlarına gidecek. Son maçını kendi evinde Bayrampaşa ile oynayacak olan takım, ilk yarıyı tamamlayacak.

Düzcespor ve Manisa Büyükşehir Belediyespor’un bu son maçlarından ne kadar puan toplayacakları ise maçların sonunda belli olacak.