Sezon başında hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve bu doğrultuda başarılı serüvenine devam eden Düzcespor, rakipleriyle puan puana giden şampiyonluk yarışında yenilen ve atılan her bir golün son derece önemli olduğu ligin son 5 haftasına girerken maddi olarak yine yalnız bırakılıyor.

DÜZCESPOR’DA VERİLEN SÖZLERİN TUTULMASI BEKLENİYOR

Şampiyonluk yarışında Düzcespor’un desteğe en çok ihtiyaç duyduğu son 5 haftada, futbolcu ve teknik heyeti motive etmek için maddi ve manevi tek başına mücadele veren Gökhan Kapoğlu başkanlığında ki Düzcespor yönetimi, sezon başında Düzcespor için mali destek sözü veren Düzce Belediyesi ve Sivil Toplum Kuruluşlarının verdikleri sözü tutmalarını bekliyor.

BAŞKAN KAPOĞLU’NDAN “TEK VÜCUT OLALIM” ÇAĞRISI

Geçtiğimiz haftalarda yapılan olağan kongre ile Gökhan Kapoğlu tekrar başkan seçilerek güven tazelemiş, oluşturduğu yönetim listesindeki isimler ile birlikte koca çınar Düzcespor’a sahip çıkmıştı. Takımın başarılarla dolu tarihine bir başarı daha eklemek isteyen Kapoğlu ve yönetimi, iki sezondur takımın maddi ve manevi bütün yükünü sırtlanırken, ligin bitimine 5 hafta kala tüm Düzceli siyasi, bürokrat ve Sivil Toplum Kuruluşlarını takımın yanında tek vücut olmaya çağırıyor.

Düzcespor Yönetimi tarafından bu şehrin takımı buraya kadar gelmişken, şampiyonluğa çeyrek kalmışken, tüm Düzce Düzcespor’a kenetlenmişken ve bu süreçteki tüm harcamaları Başkan ve yönetim kurulu ceplerinden yapmışken, ligin başında verilen destek sözünün tutulmamasının sebebinin ne olduğu sorgulanıyor.

Sivil Toplum Kuruluşlarının ve bürokratlar tarafından her şeye maddi imkan bulunabiliyorken Düzcespor’dan desteğin esirgenmesine sitem edildi ve bu takıma sahip çıkmak için, verilen sözlerin yerine getirilmesi için, bu takımın şampiyonluğuna bir katkı sağlanması için Sivil Toplum Kuruluşlarının ve bürokratların halen daha neyi beklediği akıllarda soru işareti olarak yer aldı.