Rakip güçlü ve grubun lideri ancak Düzcespor'da kadrosunu güçlendirdi ve ilk üç maçında yenilmeden 5 puan topladı. Son maçın ikinci yarısında tanınamayacak kadar kötü bir futbol oynayan ve sahada adeta yürüyen bir ekibin maç kazanması beklenemezdi. Düzcespor ikinci yarıda oynamadığı için kaybetti
Grubun lideri Keçiörengücü takımı bundan önce oynadığı iki maçdada üç üç berabare kaldığı Düzcespor deplasmanında rahat bir maç kazandı ve üç puanı alıp gitti.
Düzce deplasmanını zor gören rakip takım önlemlerini almış ve maçı kazanmak için ne gerekiyorsa onu yaparak sahada adeta yörüyen rakibini yenerek galibiyetle döndü.
Düzcespor ilk üç haftada oynadığı futbolundan uzak bir görüntü içindeydi. Onadığı maçlarda gelecek için büyük umutlar veren kırmızı lacivertliler ilk yarıda başarılı bir futbol oynadılar ve maçın bşında 1-0 öne geçmelerine rağmen ilerleyen dakikalarda oyundan düştüler.
İlk yarının sonlarında yediği golle ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarının ortalarında kornerden gelen ve kaleci Ömer'in büyük hatası sonucu direk kaleye giren topla 2-1 malup duruma düşen Düzcespor kalan dikakalarda adeta sahada yürüyünce yenilgi kaçınılmaz oldu.
Eskiden defans ve orta saha yeterli değildi, şimdi ise forevtte büyük sıkıntı var. Forvet elamanlara gol vuruşunu yapamıyorlar buda sonucu etkiliyor. Teknik Direktör Metin Aydın bu eksiklerin giderilmesi için mutlaka bir önlem alacaktır. Ancak önlem için geç kalınmamalı çünkü Orhangazi maçı Çarşamba günü Burasa'da oynanacak ve önümüzde yeterli zaman bulunmuyor.
Düzcespor'lu futbolcuların kendilerini affettirmeleri için Orhangazi deplasmanından sahada basmadık yer bırakmadan terlerinin son damlasına kadar üstün bir performans gösterip mutlaka galibiyetle dönmeleri bekleniyor.