Düzcespor Yönetim Kurulu yeni sezonda yeni bir Teknik Adam ve yeni oyuncuları transfer yapacağı konuşulurken, hangi oyuncularla yolları ayıracağı kesinlik kazanmadı. Düzce Öncü haber spor servisinin sezon başından bu yana yakıp takip ettiği Düzcespor için Nevzat Bilen, Ebu Sıddık Çelik Mutlu Güler, Osman Boz ve Yusuf Akyel 2-3 yetenekli genç dışında bütün oyuncuların gitmesinden yana olduğu ifade edildi. Sezon içinde taşın altına elini koymayan oyuncularla yolları ayırmanın en mantıklı seçim olduğunu söyleyen taraftarlarımız taşın altına elini koyan oyuncuların kalmasını istediler.

YENİ TEKNİK ADAM

Sezon içinde 4 Teknik Adam değişirken, ligin 2. yarısında Düzcespor’lu oyuncularda fiziksel güç kuvvet olarak geri gittiği, temas oyununda zorluklar yaşadığı görüldü. Düzcespor Yönetim Kurulu yeni sezon için hırslı bir Teknik Adamın getirilmesinin doğru olacağı gibi çok geniş kapsamlı ekibin olması Düzcespor açısından yararlı olacağı görüşü hâkim.  Düzcspor’a gelen bazı Teknik Adamlar bir türlü doğru kadroyu sahaya süremediği gibi müsabaka içinde doğru ve zamanında hamleleri yapamadığı gözlerden kaçmadı.

TARAFATARLAR AYNI GÖRÜŞTE

Düzcespor taraftarları sosyal medyada birçok oyuncu ile yolların ayrılmasını isterken Nevzat Bilen, Siddik Çelik, Mutlu Güler, Osman Boz ve Yusuf Akyel’in kalmasından yana olduklarını ifade ettiler.