Düzcespor' da Keçiören Belediyespor karşısında galibiyet alınması halinde verilen prim sözü takımın galibiyet almasına yetmezken şimdi Düzcespor camiası ve taraftar arasında paranın bile galibiyet almaya yetmediği düşüncesi hakim oldu. Futbolculara verilen prim sözüne rağmen, Keçiören maçının kazanılmaması ve istenilen oyunun gösterilmemesi her şeyin para olmadığını gözler önüne serdi.

Belki bir galibiyet gelir, futbolcular Düzcespor'a başarı kazandırır beklentisiyle verilen prim sözü, takımı pek etkilemedi. Ancak madalyonun bir diğer yüzü bu sonuçtan sonra ortaya çıktı. Merak edilen bu sözün futbolcular arasında ne kadar inanılarak kabul edildiği. Sezon başından bu yana maddi konuda sürekli yönetimle futbolcular arasında sorunlar yaşanmış, paralarını alamayan futbolcular antrenmanlara çıkmama kararı almıştı.

Takımda paraların uzun süre verilmeyişi, prim sözü verilen futbolcuların bu söze güvenmiş ve inanmış olmadıkları gibi bir kanıya varılmasına neden oldu. Pazar günü yapılan maçta şans eseri çok farklı bir yenilgiden kurtulan Düzcespor' da yönetim, antrenör ve futbolcu üçgeninde yaşanacak olanlar bir anlamda takımın geleceğini belirleyecek.

İlk yarının bitimine bir hafta kala hala tam oturmamış bir yönetim, tam oturmamış bir kadro ile Düzcespor'un akıbeti ne olacak.? Şu anda ortak olan tek düşünce, önümüzdeki günler Düzcespor için çok çetin geçecek.