Yazı metni

3. Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen ve grup finalinde Samsun Atakum takımını mağlup eden ve 20 takım arasına girmeye hak kazanan Düzcespor’un bu büyük başarısı karşısında başlatılan Prim Kampanyası oluşmaya başladı.

 

Kampanyaya ilk destek ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık’tan geldi. Bıyık  Bin YTL verirken, TÜFAD Başkanı Mustafa Yıldırım TÜFAD adına Bin YTL, Kenan Şereflioğlu 250 YTL, Yeni Taşköprüspor Kulübü 250 YTL bağışladı.

 

Yapılan bağışların daha da artması bekleniyor. 10 gün içinde rakamların her geçen gün artması, esnafların da kendi bütçelerine göre az da olsa düzenlenen kampanya ya katılmaları ve Düzcespor’a destek olmaları bekleniyor.

 

Alınan büyük başarının ardından Düzcespor yöneticisi Recep Pak Samsun Atakum maçından sonra soyunma odasına giderek futbolculara 10 Bin YTL prim dağıttığı öğrenildi.

Ayrıca Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in de Düzcespor Ankara’ya giderken büyük ölçüde maddi yardım yaptığı öğrenilirken, Başkan Keleş’in Ereğli Belediyespor maçından sonra futbolcuların yanına giderek verilecek olan priminin üçe katlaması da Düzcespor’un Ankara grup maçlarından başarıyla ayrılmasında büyük ölçüde etken oldu.