Geçtiğimiz Pazar günü yapılan Düzcespor Kongresinde başkan adayı çıkmaması sonucu Düzcespor Divan Heyetine kalmıştı. Divan Heyetine seçilen Selahattin Kudu, Bayram Ali Kubilay ve İsa Eser’in hafta içi Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile toplantı yaptığı ve yapılan toplantıda Düzcespor’a başkan arandığı öğrenildi.

Yapılan bu toplantıda Başkan Keleş’in Düzcespor’da başkan adaylığı için iki ismin bulduğunu ve bu isimlerden bir tanesinin Çarşamba’ya kadar belirlenip kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş bu isimlerin aday olmadığı takdirde Düzce Belediyesi olarak taşın altına ellerini koyacakları da ifade etti.

Düzcespor taraftarları ise sosyal medyadan diğer takım taraftarlarının kendileri ile dalga geçtiklerini söylerken bu durumun Düzce iline hiç yakışmadığını belirttiler. Düzcespor taraftarları diğer takımların bütün hazırlıklarını yaptıklarını söylerken gelecek olan yönetimin transferde yanlış yapmaması gerektiğini ifade ederek Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in Düzcespor’u cefa çekilmemesi için emin ellere vermesi gerektiğini belirtti.