Düzcespor Play-Off oynamasına çok büyük katkı yapan Serhat Baştan, Burçak Özkanca, Oktay Gümüş ve Tayfun Yanar olurken bu oyuncuların ligde en fazla dakika alan takımına en fazla puan kazandıran oyuncular oldu.

Serhat Baştan 1993 doğumlu olup ligde 12 gol kaydetti. Baştan’ın en çok dikkat çeken yanı maçın son dakikalarında 4 gol kaydetmesi olurken bu goller Düzcespor-Çatalcaspor, Ofspor-Düzcespor  Çanakkale Dardanelspor-Düzcespor, Düzcespor Yomraspor maçlarında oldu.
Düzcespor’un savunmasının en önemli oyuncularından Burçak Özkanca lig boyunca çok iyi performans göstererek taraftarların sevgilisi olurken rakip filelere 3 gol atmayı başardı.1992 doğumlu olan Özkanca, Düzcespor ile sözleşmesi sonra erdi.

Oktay Gümüş 1988 doğumlu olup Düzcespor forması altında orta sahanın en büyük yükünü çeken oyuncuların başında geliyor. Gümüş’ün sezon boyunca 3 golü bulunmakta.

Tayfun Yanar savunmada Burçak Özkanca ile iyi bir ikili olurken rakip ağlara Plaf-Off yarı final maçında attığı iki gol ile sezonu tamamladı. Yanar sezon başından sonuna kadar savunmayı ayakta tutan  oyuncu olurken Düzcespor’un değişmez oyuncular arasında yer almayı başardı. Düzcespor en fazla katkı yapan oyuncular arasında yer alan bu dört oyuncunun sözleşmeleri son erdi.