Zafer Göncüler, sezon öncesi Düzcespor'un başına büyük umutlarla getirilmişti. Ancak ilerleyen haftalarda takım istenilen performansı bir türlü yakalayamadı. Hem yöneticilerin, hem de taraftarların beklentilerine uyamayan Göncüler, Yönetim Kurulu tarafından görevinden alındı. Düzce Belediyespor Kulüp Başkanı İsmail Bayram, bugün kameraların karşısına geçti. Sezon başında yapılan bütün transferlerde Göncüler'in önerilerinin dikkate alındığını bildirdi. Ancak, bütün bunlara rağmen Göncüler'in de istenileni veremediğini söyledi. Bayram; "Düzcespor'da bir disiplin içinde yönetim kurulu çalışmalarını devam ettiriyor. Fakat teknik heyetimiz zayıf kaldı. Kendilerine süre verdik. Fakat bu süre içerisinde bize olumlu bir ivme gelmedi. Bu süre doldu ve bizde teknik heyet ile yollarımızı ayırdık. Biz sezon öncesinde önemli toplantılar yaptık. Bir çok şey konuştuk. Düzcespor'u daha ileriye getirebilmek için her konuyu tartıştık. Biz ne gibi katkılar sağlayabilirğiz diye düşündük. Sezon öncesinde Göncüler ve ekibi ile anlaştık. Fakat heyet istenilen başarıyı sağlayamadı. Bu tür olaylar her takımda olan şeylerdir. Yeni hocamız ve yeni teknik heyetimiz bu hafta sizler ve kamuoyu ile paylaşılacaktır. Ben taraftarlara seslenmek istiyorum. Değişen sadece teknik heyettir. Yollarımızı ayırdığımız hocamızın belli bir başarısı bulunuyor. Fakat şartlar uymadı. Bizden kaynaklalan herhangi bir sorun bulunmuyor." dedi.

Kulüp Başkanı Bayram, kimsede "Şu anda takımı kim çalıştıracak?" diye bir düşünce olmamasını isteyerek sorumluluğun alt yapı hocası Tuğrul Duru'ya verileceğini açıkladı.

Gazetecilerin 18 Temmuz stadının açık tribününe ilişkin sorularını da cevaplandıran Başkan Bayram, buradaki çalışmaların devam edeceğini belirterek; "Bilindiği gibi ben Açık tribünün çelik konsiktrüsyondan yapılması tarafındaydım. Fakat belli bir prüzler çıktı. Bakanlık stadı tekrar bize geri verin biz yapalım dediler. Bizde stadı geri verdik. Onlar yapacaklar. Bizim yaptığımız projeyide Bakanlığa gönderdik. Bakanlık istediği projeyi yapmakta özgür. İster kendi projelerini hazırlarlar ister bizim projemizi yaparlar. Ben bakanlık yetkililerine bir 10 yıl daha beklemek istemediğimizi söyledim. Onlar bize biz çalışmalarımıza başlayacağız ve hemen bitireceğiz dediler. Artık top bakanlıktadır" dedi.

Haber; Ş. ÇAKIR