Düzcespor sahaya 4-2-3-1 dizilişi ile çıktı. Topuk Yaylası'ndaki ilk hazırlık müsabakasında kuvvetli rakip karşısında ezilmeden mücadele eden Düzcespor, top rakipteyken topun arkasına geçtiği alanları daraltmaya çalıştı. Düzcespor’un kalesinde Salih, savunmada sağ bek Berk, sol bek Zihni, stoperler Barış ve Sercan, orta sahada Oğuzhan ve Oktay, sağ kanatta Emre, sol kanatta Kemal yer alırken ön tarafta İsmail Türk, ileride ise Barış şeklinde sahada yer aldı. Düzcespor, 40 dakika iyi savunma yaparak rakibe gol izni vermezken 41. dakikada Düzcespor savunmasının hatasını Ofoedu affetmeyerek Eskişehirspor’a golü kazandırdı. 90 dakika içerisinde Eskişehirspor topa hakim olan taraf oldu. İlk devre Eskişehirspor’un 1-0 galibiyeti ile bitti. İkinci yarıya her iki takımda oyuncu değişikliği yaparak başladı fakat karşılıklı ataklarda başka gol olmayınca müsabakayı Eskişehirspor 1-0 kazandı.

Eskişehirspor’ un kadrosunda; Boffin,  Kamil, (M.Feyzi) Berkay, Bilal,(İsmail)  Akaminko, (Mevlüt) Uğur, (Dorukhan) Hasan Hüseyin, ( Furgan) Ofoedu,(Alperen) Erkan, (Hürriyet) Bruno ve Meye (Ömer Faruk) yer alırken,

Düzcespor’ un kadrosunda ise;  Salih, Sercan, Kemal, Barış, Zihni, Berk, Emre, İsmail, Oğuzhan, Şehmuz ve Oktay yer aldı.

Haber; M.YILDIRIM