Düzcespor belkide tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Maddi sıkıntılar nedeniyle kulüp iyice dar boğaza girdi. Klasman liginde mücadele edecek olan Düzcespor'u paraları ödenmeyen futbolcular bırakıp gidince yeni transferler yapıldı. Takım düzeldi, yeni futbolcularla yola devam edilecek derken, kulübün kapanmaz yarası parasızlık yine gündeme geldi.

Yıllardır süre gelen aynı sorunlarla boğuşmak zorunda kalan Düzcespor'a verilen destek sözlerinin hiç biri yerine getirilemeyince ve görevi devralan her yeni başkan toparlayıcı olamayınca, Düzcespor günden güne daha çok erimeye başladı. Maddi yetersizlikler nedeniyle federasyona yatırılacak olan paranın tamamlanamaması, açılan yardım kampanyalarının destek görmemesi, Düzcespor tarihine kara bir leke olarak yazılırken, sadece isim anlamında oluşturulan yönetimlerin bu güne kadar Düzcespor'a bir fayda getirmediği de ortaya çıktı.

Federasyona yatırılması ve futbolculara ödenmesi gereken paraların dışında bu kez, faturaları ödenmemesi nedeniyle kulübün Şıralık tesislerindeki doğalgazın kesilmesi sorunu ortaya çıktı. Doğalgazı kesilen tesislerde birkaç gün yetecek kadar odun yakılarak ısınılmaya çalışılıyor. Maaşları ödenmeyen ve Başkan Ümit Özmen tarafından kendilerinden 10 günlük süre istenen kulüp personeli, sürenin bu akşam saatlerinde dolmasının ardından işi bırakıp bırakmama konusunda karar verecekler.

40 yıllık bir geçmişi olan ve tarihinde bir çok kez başarılara imza atan Düzcespor'un düştüğü bu durum en çok taraftarlarını üzüyor. Daha önce yaşanan belirsizliklerin aynıları tekrar yaşanmaya başlarken, Düzcespor'u gerçek anlamda sahiplenecek yönetim ve yöneticilerin iş başına gelmesi isteniyor.