2019-2020 sezonunda ilimizi TFF 3. Lig 1. Grup’ta temsil edecek olan Düzcespor, sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Takıma verilen iznin ardından antrenmanlar yeniden başlarken, transfer hareketliliği de devam ediyor. Düzcespor’un teknik patronu Adem Neboğlu, Öncü Haber’e özel açıklamalarda bulundu.
 
Düzcespor’un antrenmanlara dahi çıkamayacağını iddia edenlerin olduğunu söyleyen Neboğlu, Düzcespor’un çok büyük bir camia olduğunu belirterek şu ifadelerde bulundu:
 “Yaklaşık 10 gün oldu hazırlıklara başlayalı. ‘Düzcespor sahaya inemez.’ Dediler. Görüyorsunu indik. Her zaman söyledim Düzcespor büyük bir camia. Transferlerimizi de yapıyoruz. Yaklaşık 10 oyuncuyu kadromuza kattık. Genç oyuncularımızdan da kadromuza kattıklarımız oldu. 20 kişilik bir kadromuz oldu. 3-4 oyuncu daha almamız gerekiyor. Bu konuda çalışmalarımız da devam ediyor”
 
 
“Oynamayan oyuncuyu getirmem”
 

Taraftarlarının rahat olmasını isteyen Neboğlu, kötü transferler yapmadıklarını söyledi. Adem Neboğlu, şöyle devam etti:
 “Taraftarlar rahat olsunlar. Burası büyük bir camia. Geçen sezondan bir takım sıkıntıları bu sezon da yaşıyoruz. Kötü transfer yapmıyoruz. Ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz. 2.ve 3.liglerde 50-100 maç oynayan oyuncuları getiriyoruz. Oynamayan oyuncuyu getirmem. Alt yapıda oyuncularımız var gerekirse onları alırız. Biz de denemeden geçtik, biz de altyapıdan geldik. Birçok oyuncuyu denedik. Bayramdan sonra 3-4 oyuncuyu U-19 takımımıza katacağız. Altyapıdan patlama yapacağına inandığım oyuncularımız var. Onlara da uzun süreler vererek Düzcespor’a kazandıracağız. Bir senelik düşünmüyorum ben. Bu sezon çekirdek bir kadro oluşturup seneye de yapılacak takviyelerle başarılı bir Düzcespor çıkarmak istiyoruz.”
 
Takıma yapılması gündemde olan takviyeler hakkında da konuşan Neboğlu, sözlerini şöyle noktaladı:
“Orta saha, forvet ve açıklara oyuncu düşünüyoruz. Birçok oyuncu bize gelmek istiyor. Düzcespor büyük bir camia. Biz de nokta transfer yapmak istiyoruz, acele etmiyoruz. Seyircimiz de rahat olsun. Koşan, pes etmeyen bir takım çıkarmak istiyoruz. İnşallah her şey iyi olacak”

HABER: M.KADAŞ
GÖRÜNTÜ: T.AKARSU