Düzcespor başkanı Gökhan Kapoğlu ve Türk Kızılayı Düzce Kan Merkezi Şube başkanı Avukat Halil Aydın önderliğinde Düzcespor futbolcuları tarafından immün plazma kan bağışı işlemi gerçekleştirildi.

Düzce Kan Merkezi Şube başkanı Halil Aydın, başkan Gökhan Kapoğlu ve Düzcespor futbolcularına gösterdikleri duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederek sözlerini şöyle sürdürdü: Sayın başkan Gökhan Kapoğlu başta olmak üzere futbolcularımızın tamamına Kızılay adına sergilemiş oldukları bu duyarlı davranışlarından dolayı huzurunuzda teşekkür ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun diyorum. Düzcespor, Düzce’nin tanıtılması için çok önemli bir noktada yer alıyor. Bunu yaparken bunun yanında insani duygularla, insani amaçlarla bu vazifelerini de ihmal etmeden hem sporu yaparken hem burada bir canı daha kurtarabilir miyiz endişesi ve çabasıyla bu çabalarını takdir ederek huzurlarınızda tekrar teşekkür etmek istiyorum. Bizden önce kendileri bize böyle bir teklifle geldiler ve dediler ki biz bu işlemi yapmak istiyoruz. Sporcu arkadaşlarımız gerçekten çok kıymetli ve değerli bir davranış sergiledi. Kana çok ihtiyacımız var. Biz bu cihazı Düzce’ye kazandırdık. Biz kendilerine tekrar çok teşekkür ediyoruz.“

Başkan Kapoğlu: “İnşallah bir hayat kurtararak insanlarımıza faydalı oluruz”

Düzcespor futbolcuları ile birlikte kan bağışına katılım sağlayan kulüp başkanı Gökhan Kapoğlu, ülke olarak zor bir süreçten geçildiğinin altınızı çizerek, “Düzcespor kulübü olarak ben dahil 4 tane yönetici arkadaşım, 28 tane futbolcu kardeşim ve 1 tane teknik heyetten hocamız covid-19 hastalığı geçirdik. Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. İnşallah bir hayat kurtararak insanlarımıza faydalı oluruz. Halil başkanımızın Düzce için gece gündüz yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Çok saolun, Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı.