Türkiye Futbol Federasyonu 3. Ligi'nde ara verilmeden başlanılacak olan ikinci devrenin ilk maçında Düzcespor, zirve mücadelesi veren Keçiörengücü karşısında zorlu bir mücadeleye hazırlanıyor.

Rakiplerine karşı iyi bir oyun sergileyen, hatta Nilüferspor maçında adeta rakibine oyun fırsatı vermeyen Düzcespor, güzel oyununu sonuca bir türlü yansıtamıyor. Oyuncuların mücadeleleri umit verici olarak görülürken, taraftarında yalnız bırakmadığı takımın alacağı galibiyet ile yoluna devam etmesi bekleniyor. Yaptığı maçların genelinde daha çok gol yollarında sıkıntı çeken Düzcespor, savunma da ise rakiplerine fazla gol pozisyonu vermiyor.

Keçiörengücü maçı öncesinde takımda Cüneyt, Adil ve Elçin'in sakatlıkları devam ederken, Abdullah'ın sarı kart cezası devam ediyor. Geçen hafta Aksarayspor'unda kaybetmesi ile sadece bir karşılaşma daha avantaj sağlayan Düzcespor, bu hafta da mutlaka galibiyet alarak Aksarayspor ile arasında ki 3 puan farkını korumak zorunda. Düzcespor, 8 Nisan Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı Keçiörengücü'ne ilk maçta kendi evinde 1-0 yenilmişti.