Düzcespor'un maddi ve stat konularında çektiği sıkıntılar belirsizliğini korurken açık tribün konusunda net bir karara varamadıklarını belirten Düzcespor Başkanı Hasan Aktürk, tribünün yıkılmasının yada güçlendirme yapılmasının da gündemde olduğunu söyleyerek amaçlarının statda güçlendirme yapılarak stadı sezona yetiştirmek ve tribüne seyirci alabilmek olduğunu ifade etti.

Konuyla ilgili olarak Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile de görüştüğünü ve kendisinin bütün konulardan haberdar olduğunu belirten Aktürk, Aziz Yıldırım başkanlığında yapılan Kulüpler Birliği toplantısında da kendisi ile görüştüğünü ve haftaya 2 dosya ile yanlarına gideceklerini belirtti.

2 ayrı konu üzerinde çalışma yaptıklarını belirten bu konuların stadın tadilatı ve Şıralık Tesislerine yapmayı planladıkları ilave saha olduğunu da dile getirdi.

Ayın 22’sinde kampa gideceklerini de sözlerine ekleyen Aktürk, Bolu’yu seçmelerinin nedenini ise birçok 1. Lig ve 2. Lig takımlarının orada kamp yaptığını böylelikle Düzcespor’un daha çok hazırlık maçı yapma şansının olduğunu söyledi ve yapılacak hazırlık maçları ile Düzcespor'un sezona daha iyi hazırlanma imkanı elde edeceğini söyledi.