İbrahim-Kalede güven veriyor iyi kaleci olduğu her halinden belli Gölbaşıspor maçında yediği golde hatası yok.

Nuri-Sağbek olarak oyuna başladı uzun zamandır oynamamasına rağmen her şeyini oyuna verdi çalışkan hırsı ön planda idi yediğimiz golde kademe hatası yaptı.

Zihni-çalışkanlığı ile sol kenardan devamlı oyuna girdi ileriye ve savunmasına gitti geldi. Oynadıkça daha iyi oluyor şu anda savunmada en hazır oyunculardan.

Umut-Hırsı ile tecrübesiyle oynayan Gölbaşıspor maçında yediğimiz golde savunma olarak uyuduğumuzu bu gibi golleri Düzcespor savunması  yememesi gerekir.

Zahit-yeni oynamasına rağmen savunmada ayakta kaldı boyunun kısa olmasına rağmen kornerden gelen topa iyi vuruş yaparak takımını öne geçirmeyi başardı oynadıkça daha iyi olacağa benziyor.

Alperen-Diğer müsabakalarda olduğu gibi iyi değildi mücadele etmeye çalıştı ama yeterli değildi.

Furkan-Oyunda kalmaya çok çalıştı ama rüzgarın çok olması topun kontrulünü zorlaştırdı Furkan daha iyi olmalı

Mehmet-Sağ kenardan çok orta yaptı bire birde etkili oldu forma şansı çok yakalarsa Düzcespora çok faydalı olacağa benziyor çok kenarda kalıyor bazen içeri girip gol kovalaması gerekir.

Murat Akgül -Tecrübeli bir oyuncu bu maçta iyi gördüm hem ileriye destek verip hem de zaman zaman orta sahaya geldi yardımlarda bulundu. Gol atarsa kendisine daha da güven gelecek.

Burak Seres-Düzcesporun en etkili silahlarında olmasına rağmen saman alevi gibi bir var bir yok kendisini devamlı oyuna vermesi gerekir bu yetenekli daha üst liglerde oynaması gereken bir oyuncu oyunda devamlılığını sürdürmesi lazım

Murat Aydın-Düzcesporun en etkisiz oyuncularından sahada varlığı yok gibiydi bir posziyona girdi vurduğu top rakibe çarptı. Murat Aydın rakibi hiç rahatsız etmedi.

Celal-Oyuna sonradan dahil oldu iyi işler yapacağım derken iyi oynamadı bir pozisyonda 4-2 yakalamamıza rağmen orta yerine kaleye vurmayı tercih etti. Celal daha iyi olması oyunun kaderini değiştirecek hale bürünmesinde Düzcespor’a fayda getirecektir.

Hakan-oyuna sonradan dahil oldu hırslı olmasına rağmen eski halinde değildi.

Murat Şenvardar-Kurduğu kadro hücuma yönelik oldu.