Bölgesel Amatör Lig 17. Haftasında Şıralık’ta Serdivanspor’u konuk eden Çilimli Belediyespor maça hızlı başladı. Sağ ve sol kanattan atakları ile gol arayan yeşil beyazlı ekip 32. Dakika da sol kanattan bindirme yaptı altı pasa  yapılan ortayı Serdivanspor oyuncusu Caner Ersoy  ters kafa vuruşu ile kendi kalesine gönderince Çilimli Belediyespor 1-0 öne geçti. Müsabakanın ilk yarısı Çilimli Belediyespor 1-0 yeşil beyazlı ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya muhteşem bir başlangıç yapan Çilimli Belediyespor ikinci gol için rakip kaleye yüklendi. 52 ve 54. Dakika da Bünyamin’in ayağından iki gol buldu. Serdivanspor zaman zaman farkı indirmek için Çilimli Belediyespor kalesini yoklasa da sonuç alamadı. 73. Dakika da Yusuf Ovit durumu 4-0 yapan golü attı. Maç böyle bitecek derken uzatma dakikalarında Yusuf Ovit rakip kaleye bir top daha bırakınca maçın sonucunu da 5-0 olarak ilan etti.

İlk yarının 30 dakikasından sonra yaklaşık 60-70 civarında Düzcespor taraftarı Çilimli Belediyespor’a destek vermek amacıyla tribünlere geldi.
Cuma günü Düzcestore açılışına gelen Nedim Akbulut’un Düzce’li taraftarları maça davetine taraftarların uyduğu görüldü. Şıralık stadı Düzceli ve Çilimli’li taraftarlarca doldurularak maç boyunca Çilimli Belediyespor’a tezahüratları ile destek verdi.   
 
Stad            : Şıralık 2 Nolu Saha
Hakemler    : Ufuk Demircioğlu, Onur Berkay Cuvelek, Sylvester Ohakwe
Çilimli Belediyespor : Önder Tiryaki, Bayram Can Alyurt, Sercan Şaşmaz, Gökhan Gördeyen,Osman Boz, Hakan Mert Olgun, Bünyamin Kır,Yosuf Oyit, Mustafa İmancı, Erkan İnan, Davidson Bethel Jack
Serdivanspor          : Furkan Burhan Hacıeyüpoğlu, Hüseyin Akbaş, İsmail Kanpolat, Caner Ersoy, Enes Buruşoğlu, Onur Anıl, Enes Şimşek, Özgür Sürekçi, Ali Burak Atmaca, Emre Akbaş, Oğuz Kaptan
Goller         : 32 dk. (Caner Ersoy k.k.), 52,54 dk. (Bünyamin Kır), 73 90+ (Yusuf Ovit)

SPOR SERVİSİ

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ