Düzcespor'da Olağanüstü Genel Kurul kararı alınırken ligin başlamasından bu yana Takımın başarısız gidişatının baş sorumlusu olarak görülen Başkan Hasan Aktürk ve Yönetim Kurulu' nun değişmesi kararı anlamına gelen Genel Kurulun Tarihi ise henüz belirlenmedi.

Önceki dönem Düzcespor Başkanlığı yapan Mehmet Nuri Özçelik' ten görevi, 19 Haziran 2008 tarihinde yapılan Olağan Üstü Kongre sonucunda alan Hasan Aktürk, kongre sonrasında yapılan ilk toplantıda, Düzcespor' un geleceği hakkında pembe tablolar çizmişti. Kongre sonrasında Yeni Başkan Hasan Aktürk ilk konuşmasında, yeni oluşan Düzcespor Yönetimine kamuoyunun büyük güveni olduğunu söylemiş, kararların sadece Başkan tarafından değil, yönetimle ortak alınacağını belirtmişti.

3. ligde mücadele edecek olan Düzcespor' a, 2. lig takımı kadar güçlü bir kadro sağlanacağı sözü Aktürk' ün bu konuşmalarının içinde yer almıştı. Mehmet Nuri Özçelik'in Başkanlık yaptığı dönemde Amatör Gruptan 3. lige Çıkan Düzcespor' un akıbetinin bundan sonra ne olacağı önümüzdeki günlerde alınacak kararları bekliyor.