Düzcespor Teknik Direktörü İskender Eroğlu maçla ilgili; “Tire maçında kazanmak için her şeyi yaptık. Boş kaleye bile kaçırdık. Sadece fileleri havalandıramadık. Top bizi sevmedi. Umut veren bir takımımız var. Onlar da çok hırslı ve ellerinden geleni yapıyorlar” dedi.

Eroğlu değerlendirmelerine şöyle devam etti: "Takım başarılı olsun sezon sonuna kadar aynı takımla giderim. Formsuz futbolcuyu oynatmam. Hiçbiri babamın oğlu değil. Formda futbolcuyu neden keseyim. Ben bu takıma başarılı olmaya geldim, formda futbolcuyu oynatmayarak kendi ayağıma sıkar mıyım? Hak eden oynayacak. Takımı şampiyon yapmak istiyorum hedefim bu. Hedefsiz hiç olmadım. Teknik adamın görevi takımın başarılı olması ve şampiyon olmasıdır, benim de en büyük hedefim bu ve uzun yıllar hizmet etmek istiyorum”.

Düzcespor Teknik Direktörü İskender Eroğlu: "Oyun gerilmişti. İsmail de 3 sarı kartla oynuyordu. Riske etmedik. Dışarı aldık. İlk kez gol atamadık. Takım oynuyor eziyor ama atamıyoruz. Golcülerin formsuzluğu doğrudur. Bunu önümüzdeki maçta telafi edeceğiz. Sadece zihni 30 orta yapmış. Artık bunların da bir kaçını atacaksın ki maçı kazanasın.” diye dert yandı.
Soyunma Odasının Camından Şişe Attılar...

Müsabaka sonunda çıkan olaylar ile ilgili konuşan Düzcespor Sportif Direktörü Habip Şenol Yılmaz, “Müsabakanın sonunda Tirespor soyunma odasından atılan maden suyu şişesi ile camlar kırıldı. Kırılan camlardan yaralanan ve eli kesilen taraftarlarımız oldu. Tahrik eden taraf olmalarına rağmen mağdur edebiyatı yaptılar. Biz de bunu tespit etmek için müsabakanın temsilcisi ve gözlemcisi ile rakip takım soyunma odasına girdik ve onların neler yaptıklarını gördük. Benim amacım Düzcespor’un menfaatlerini korumak. Bunu yapmak için sonuna kadar devam edeceğim” dedi.

Eroğlu konuyla ilgili son olarak; "Düzcespor’un hocasıyım. Burada mutluyum eşim de mutlu. Terimin son damlasına kadar çalışıyorum. Eğer Tire 1922’yi yenebilseydik en mutlu olacak insan ben olurdum inanın. Başarı içinde her şeyi yapacağım. Taraftarımıza söz verdim, onlarda bizlere güvendi. Bu güven boşa çıkmayacak göreceksiniz” diye konuştu.