Büyük umutlarla başladığı 3. Lig 4. Grup’u üçüncü sırada tamamlayan Düzcespor’da 2. Lig’e çıkmak için play-off turu süreci başlıyor. Kırmızı-lacivertli ekip play-off’ta çeyrek final ilk mücadelesini 6 Mayıs 2021 Perşembe günü 68 Aksarayspor ile deplasmanda oynayacak.

Spora ve sporcuya verdiği destekle Düzce’yi bir spor kenti yapmak için çeşitli projeler üreten Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, bu önemli maç öncesi Aksaray’a hareket eden Düzcespor kafilesini yalnız bırakmadı.

‘SONUNA KADAR YANINIZDAYIM’

Şıralık Tesisileri’ni, ziyaret eden Özlü futbolcular, teknik kadro ve yönetim kurul üyelerini uğurladı. Futbolculara moral veren Özlü, “Gençler, futbolcu kardeşlerim insanları başarıya ulaştıran tutkularıdır. Bir şeyi tutkuyla isterseniz mutlaka olur. Play off maçlarında tutkunuzu sahaya yansıtın, tüm gücünüzü kullanın şampiyon olun, bana gelin. Sonuna kadar yanınızdayım, Düzcespor şampiyon olacak” sözleriyle de destek mesajını yineledi. Ardından Düzcespor’un başarısı için dualar edilerek kurban kesildi.

DESTEĞİNİ HİÇ ESİRGEMEDİ

Göreve geldiği andan itibaren Düzcespor ile yakından ilgilenen Özlü, Düzcespor'un mali yapısının iyileştirilmesi ve sürekliliğinin sağlanması için belediye liderliğinde şirketleşme sürecini başlattı. Düzce ölçeğindeki bütün illere örnek olacak türde bir yapılanma hazırlayan Özlü, bu çalışmayı tüm spor camiasına armağan etti.

Düzce’ye modern bir spor kompleksi kazandırmak için de çeşitli projeler üzerinde çalışan Özlü başkanlığındaki belediye Şıralık’a inşa edilecek olan 8181 Stadyumu için de düğmeye bastı.

HABER: Mehmet GÜNESEN