Düzcespor’un bay geçeceği, 3. Lig 2. Grup’ta, ikinci yarının ikinci haftasında 9 maç oynanacak. Hafta sonu oynanacak bu maçlar olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenmezse adeta takımlar arasında puan savaşlarına sahne olacak. 1. haftada deplasmanda Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u 1-0 yenerek puanını 39 yapan ve en yakın takipçisi İskenderunspor’un 1 puan önünde yer Düzcespor için de bu haftaki maçlar çok önem taşıyor. 

3. Lig 2. Grup’ta 22 Ocak Cumartesi günü oynanacak olan Şile Yıldızspor- Malatya Yeşilyurt Belediyespor dışında diğer maçların 23 Ocak Pazar günü oynanacağı 2. haftada, 8 karşılaşma saat 13.00’te başlayacak.

ŞAMPİYON ADAYLARI DEPLASMANA ÇIKIYOR

İskenderunspor, 23 0cak Pazar günü deplasmanda 13 puanla lig sonuncusu olan Hacettepespor ile karşılaşacak. Şampiyonluk iddiası olan ve 34 puanı bulunan Iğdırspor, puan cetvelinin 17. sırasında yer alan, Siirt İl Özel idarespor ile pazar günü oynanacak maçta puan mücadelesi yapacak. 3. hafta maçında rakibimiz olacak olan ve 34 puanla lig 3.’sü olan Şile Yıldızspor ise 22 Ocak Cumartesi günü Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u kendi sahasında konuk edecek. Son haftalarda başarılı sonuçlar alarak, 32 puanla ilk 5. sırada yer alan 52 Orduspor ise 30 puanla 6. sırada yer alan 68 Aksaray Belediyespor ile 23 Ocak Pazar günü deplasmanda puan mücadelesi verecek.

ALT SIRALARDAN KURTULMA MÜCADELESİ SÜRECEK

3. lig 2. Grupta ligin alt sıralarında kurtulmak isteyen ve play off grubunda yer alma hesapları yapan, Kuşadasıspor ile Altındağspor ile 23 Ocak Pazar günü kendi sahasında karşılaşacak. Kızılcabölükspor ise kendi sahasında, Elazığ Karakoçanspor ile karşılaşacak.  Beyoğlu Yeniçarşıspor ise 2. haftada yine pazar günü Yomraspor ile İstanbul’da oynayacak. Bu zorlu maçta, ligin alt sıralarında yer alan Darıca Gençlerbirliğispor ise kendi sahasında, Çarşambaspor ile oynayacak. Bu grupta orta sıralarda yer alan Antalya Kestelspor,  evinde İstanbul ekibi Bayrampaşaspor ile puan mücadelesi verecek.  

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ