Ligin 32.haftasında alınan sonuçlar Play-Off’a kalarak 2.lige çıkmak isteyen Düzcespor’a yaradı. Yeşil Bursa’yı yenerek haftayı üç puanla kapatacak olan Düzcespor’a Çatalcaspor müsabakasında 1 puan yetecek.

Silivrispor kendi evinde Batman Petrolspor ile 1-1 berabere kalınca Silivrispor iki puan kaybetti. Erbaaspor’un Halide Edip Adıvarspor’u 3-2 yenmesi Halide takımının Play-Off şansını yok etti. Kırıkhanspor iki kez öne geçtiği maçta Çatalcaspor ile 2-2 berabere kalması Düzcespor açısında iyi oldu.
Dersimspor kendi evinde Dardanelspor’u maçın son dakikasında peş peşe attığı gollerle 3-2 yenmeyi başardı. Bu sonuç Düzcespor’a yaradı. Dersimspor son maçta  Çatalcaspor’u yenmek zorunda kalacak. Haftanın en büyük avantajını Manisa Büyük Şehir takımı elde etti. Deplasmanda Pazarspor’u 2-1 yenerek Play-off şansını yakaladı. Pazarspor’da bu mağlubiyet ile tehlike çanları çalmaya başladı.

Düzcespor’un grubunda Bodrumspor şampiyon olurken Erbaaspor ve Manisa Play-Off’ları garantiledi. Silivrispor, Çatalcaspor ve Düzcespor takımlarından ikisi Play-Off şansı yakalayacak.

Son iki müsabakada Düzcespor Çatalcaspor ile deplasmanda oynarken sezonun son maçı Düzce 18 Temmuz Stadyumunda Kemerspor ile oynayacak. Çatalcaspor kendi evinde Düzcespor ile zorlu müsabaka oynayacak. Son maçı Dersim deplasmanında olacak. Silivrispor küme düşen takım Kırıkkalespor oynarken son maçını Kırıkhanspor ile deplasmanda oynayacak. Düzcespor -Silivrispor arasındaki ikili averajda Düzcespor avantaja sahip takım konumunda. Düzcespor Çatalcaspor deplasmanında alacağı bir puan, ikili averajı da iyi hale getirecek.