3. Lig’in 4-5 Eylül’de başlamasının ardından Ziraat Türkiye Kupası heyecanında da ilk düdük çalacak. Kırmızı-lacivertli temsilcimiz Düzcespor ise kupaya 2. Eleme Turu’nda merhaba diyecek. Türkiye Futbol Federasyonu’nun yaptığı planlamaya göre, Türkiye Kupası’nın 1. Tur maçları, 7 Eylül Salı günü başlayacak ve 8-9 Eylül günü oynanacak maçlarla tamamlanacak. Bu müsabakaların sonuçlarına göre Düzcespor’un Ziraat Türkiye Kupası’ndaki karşılaşacağı rakibi de belli olacak.

DÜZCESPOR KUPA’DA PERDEYİ EYLÜL SONU AÇACAK

Kupada 2. tur macerasıysa 28, 29 ve 30 Eylül tarihlerinde oynanacak maçlarla yaşanacak. Düzcespor, Ziraat Türkiye Kupası’nda açılışı yapmadan önce, dördüncü lig maçında Darıcaspor ile 26 Eylül Pazar günü karşılaşacak.  Yarı finaller hariç tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası'nda 26 Mayıs 2022'de yapılacak final müsabakasının yeri ve stadyumu daha sonra ilan edilecek.

İŞTE MUHTEMEL RAKİPLERİMİZ

Düzcespor’un 2. Turdaki muhtemel rakipleri de belli oldu. Ziraat Türkiye Kupası 7 Eylül’de Batman Petrolspor ile 3. Lig’in yeni takımı Hendekspor ile Batman Stadı’nda oynanacak maçla başlayacak.   8 Eylül Çarşamba gün ise 76 Iğdırspor-52Orduspor, Siirt Özel İdare-Çankaya Futbol Kulübü, Karaman Belediyespor-Kahta 02 Spor,Kuşadasıspor –Modefen 1. Tur maçları oynanacak. Düzcespor’un ZTK’daki muhtemel rakipleri arasında, 3. Lig’de yer alan takımlar da var. Bunlar, 76 Iğdırspor, Kuşadasıspor, 52Orduspor ve Çankaya Futbol Kulübü.  

ZTK FİNALLERİ 26 MAYIS’TA

 Bu Maçların ardından çekilecek kura ile Düzcespor’un rakibi belli olacak. 2. Tur maçları ise 28-29 ve 30 Eylül tarihlerinde oynanacak. Düzcespor, Ziraat Türkiye Kupasının 2. Tur maçını oynamadan önce kendi evinde, 4.  Lig maçı olan Darıcaspor ile  26 Eylül Pazar günü karşılaşacak.  Yarı finaller hariç tek maç eleme usulüne göre oynanacak Ziraat Türkiye Kupası'nda 26 Mayıs 2022'de yapılacak final müsabakasının yeri ve stadyumu daha sonra ilan edilecek.

HABER: Harun Can Şerbetçi