Düzcespor’un deneyimli Teknik Direktörü Yavuz İncedal, Öncü Haber’e özel özel açıklamalarda bulundu. Kulüp başkanı Gökhan Kapoğlu’nun tüm iyi niyetiyle Düzcespor’un şampiyonluğu için her türlü desteği verdiğini belirten İncedal, Kapoğlu’nun tek arzusunun ve tüm gayretinin kırmızı lacivertli kulübün başarısı olduğunu söyledi.

Bu sezon şampiyonluk ve 2. Lig hedeflerine ulaşamayan takımın 2021-2022 sezonu için oluşturulacak kadro ve transfer süreciyle ilgili de bilgiler veren İncedal, “İlk etapta iç transferi bitireceğiz. Dış transferde ise belirlediğimiz oyuncular var. Görüşmeler sürüyor. Şampiyonluk hedefiyle sahaya çıkacak bir takım oluşturmak için ince eleyip sık dokuyoruz. Transferde de tek hedefimiz bu hedef doğrultusunda kaliteli, koşan, mücadele eden oyuncularla futbolun gerektiği anlayışı sahada yansıtmak tek hedefimiz.” diye konuştu.

Şanssızlıklarla geçen son iki sezonda büyük üzüntü yaşayan Düzcesporlu taraftarlara da mesaj veren İncedal, “Düzcespor taraftarları hiç merak etmesin. Sahada her şeyi veren oyuncularla mücadele edeceğiz. Çünkü Düzcespor isminin geçtiği her yerde hedef vardır” dedi.

ÖNCÜ SPOR SERVİSİ