Ziraat Türkiye Kupası heyecanında 3. Eleme Turu programı açıklandı. Buna TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Düzcespor, 27 Ekim Çarşamba günü saat 13.00’te başlayacak mücadele TFF 2. Lig Kımızı grupta yer alan Hekimoğlu Trabzon takımına konuk olacak. Tarbzon’da Yavuz Selim Stadyumu’ndaki mücadeleden galip çıkan takım tur atlayacak.

6 maçta 3 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberlik…

Geçen hafta Kuşadasıspor’u 2-0 yenerek liderlikten eden Düzcespor, bu hafta konuk olduğu 68 Aksaray Belediyespor karşısında ağır bir yenilgi aldı. Düzcespor bu sonuçla, bu sezon ligde 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak henüz sezonun başında istikrarsız bir grafik ortaya koydu. Geçen hafta moralleri yükselten galibiyetle liderin 2 puan gerisinde 4. sıraya kadar yükselen kırmızı-lacivertliler, bu haftaki yenilgiyle liderle puan farkını 4’e çıkararak 7. sıraya geriledi.

İçel’i penaltılarda devirmişti

Kupaya da 2. Eleme Turu’nda dahil olan Düzcespor, İçel İdman Yurdu’nu penaltılarda devirerek tur atlamıştı. Düzcespor, kupada tur aramadan önce 17 Ekim Pazar günü evinde Hacettepe’yle, 23 Ekim Cumartesi günü de deplasmanda Kızılcabölük ile oynayacağı karşılaşmalarda 3 puan arayacak.

Hekimoğlu kayıpsız devam ediyor

Düzcespor’un kupadaki rakibi Hekimoğlu Trabzon ise yoluna kayıpsız devam ediyor. Bir köy takımı olarak kurulduktan sonra şirketleşme süreciyle ilkleri başaran Hekimoğlu Trabzon, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta bu sezon oynadığı 7 maçta da mağlubiyet yüzü görmedi. 5 galibiyet ve 2 beraberlik alan Hekimoğlu, lider Sivas Belediyespor’la aynı puanda ve averaj farkıyla puan tablosunda 2. sırada yer alıyor. 

Hekimoğlu, 17 Ekim Pazar günü 8. hafta maçları kapsamında komşu il takımı Sakaryaspor ile Sakarya’da, 23 Ekim Cumartesi günü de evinde Turgutluspor ile karşılaşacak. Hekimoğlu takımını A Milli Futbol Takımı’nın eski teknik direktörü Şenol Güneş’in kardeşi Bahaddin Güneş çalıştırıyor.

Kupada diğer maçlar da şöyle: