Tüm dünyada etkisini göstermeye devam eden Koronavirüs tedbirleri kapsamında salgının önlenmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre 65 yaş üstü kişilerin sokağa çıkmaları yasaklanmıştı.

Kararın açıklanmasının ardından harekete geçen Fenerbahçe spor Kulübü, 65 yaş üzeri kulüp üyelerine ve 65 yaş üzeri kombine kart sahiplerimize nasıl destek olunabileceği konusunda Başkan Ali Koç'un önderliğinde bir çalışma gerçekleştirmiş ve çalışmanın sonucunda "Fenerbahçe Ailesi Destek Kolisi" adı altında gıda ve temizlik ürünlerinin yer aldığı kolilerin gönderilmesine karar verdi.


Ayrıca kulübümüzün, Koronavirüs salgını nedeniyle hayata geçirdiği 65 yaş üzeri kulüp üyeleri ve 65 yaş üzeri kombine kart sahipleri için hazırlanan Fenerbahçe Ailesi Destek Kolilerinin dağıtımına bugün başlandı. Bu süreçte kulübümüz, iletişim kanallarımızla, kulüp üyelerimizin yanı sıra futbol, basketbol ve voleybolda kombine kart sahibi olan tüm 65 yaş üzeri taraftarlarımıza ulaştı ve adres bilgilerini güncelledi. Kulübümüz kolilerin dağıtımı konusunda sponsorlarımızdan Getir firmasıyla iş birliğine giderken, koliler, Getir firmasının İstanbul Sancaktepe'deki merkezinde hazırlandı. Kolilerin içinde gıda ve temizlik malzemelerinin yanı sıra taraftarlara özel bir mektup ve hediye yer aldı diye ifade edilirken


Paketlenen koliler daha sonra dağıtıma hazır hale getirildi. Koliler sarı lacivert renklerle süslenen ve üzerlerinde kulübümüzün logosunun bulunduğu 5 farklı araca yüklendi diye açıklamalarda bulundu.