Ulusal ve uluslararası farklı spor dallarındaki organizasyonlarda elde ettikleri derecelerle isimlerinden söz ettiren Düzce’nin sporcuları bu başarılarına bir yenisini daha ekledi. Okulsporları Yıldızlar Judo Türkiye Şampiyonası’nda Düzce, 4 madalya ile kürsüdeki yerini aldı.

19-20 Mart 2022 tarihleri arasında Yozgat’ta Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda yapılan Okulsporları Yıldızlar Judo Türkiye Şampiyonasına katılan ilimiz sporcuları gösterdikleri başarıyla Düzce’nin adını ilk 3’e yazdırdı.

Şampiyonada 52 kilogramda mindere çıkan S.Ece Okuyucu, rakiplerine şans tanımayarak Türkiye Şampiyonu oldu. 48 kilogramda Özlem Şebnem Sezen Türkiye ikincisi, 46 kilogramda Utku Özöğüdücü Türkiye üçüncüsü, +63 kilogramda Yaren Sala ise Türkiye üçüncüsü oldu.

Hırslı ve azimli oyunları ile dereceleriyle Düzce’nin gururu olan sporcular Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı’yı ziyaret etti. Yazıcı, ödüllendirdiği sporcuları elde ettikleri başarıdan dolayı kutlarken bundan sonra katılacakları her müsabakada destekçileri olmayı sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.