Düzce 1905 Futbol Okulunda yetişen 16 yaşındaki forvet ve kanat oyuncusu olan Emir Yılmaz’ın yeteneğini fark eden Boluspor, bu sporcuyu renklerine bağladı.

Yapılan görüşmeler sonunda 1. Lig takımlarından Boluspor ile anlaşan genç yetenek Emir Yılmaz,  kırmızı- beyazlı takımın U17-19 kadrosundaki çalışmalara katıldı.  

Genç yetenek Emir Yılmaz, Bolu’ya gitmeden önce kendinin yetiştiren Düzce 1905 Futbol Okulunun akşam antrenmanına gelerek,  eski takım arkadaşlarıyla,    Antrönür’ ü Savaş Kırıkoğluyla, diğer teknik adamlar ve Kulüp Başkanı Bülent Çimen ile vedalaştı.

Emir Yılmaz,  veda ziyaretinde kendine emek harcayan antrenörlerine ve kulüp yöneticilerine teşekkür etti. Teknik Sorumlu Savaş Kırıkoğlu burada yaptığı konuşmada, bünyelerinde bu güne kadar Emir Yılmaz gibi birçok sporcu yetişerek, profesyonel liglerdeki takımların bünyesine dâhil olduğunu,  bunun da devam edeceğini vurguladı.

Savaş Kırıkoğlu,  çalışmalar sırasında yaşanan güzel anıları da hatırlattığı konuşmasında,  genç futbolcuya daima daha ileriyi hedefle diye de öğütte de bulundu. 

 Daha öncede Düzce 1905 Futbol Okulu bünyesinde yetenekleri geliştirilen birçok futbolcu,  Alanyaspor, Altınordu, Boluspor ve Düzcespor tarafından transfer edilerek kadrolarına dâhil olmuştu.

Haber: Harun Can Şerbetçi.