Düzce Belediyespor Kulübü tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen yaz spor okulları açıldı. Çarşamba günü yapılan yaz spor okulunun açılışı 18 Temmuz stadında gerçekleşti. 8 branşta yaklaşık 500 öğrencinin başvurduğu yaz okulundan en çok ilgiyi futbol branşı çekti.

 

Açılışı gerçekleştirilen yaz okuluna Düzce Valisi Bülent Kılınç, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Gençlik Spor İl Müdürü Korhan Öztekin, Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erdoğan Bıyık, Türkiye Futbol Federasyonu Düzce İl Temsilcisi Bayram Ali Kubilay, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

 

Yaz okulun katılan çocuklara Düzce Belediyesi spor koordinatörü Özgür Oral 6 hafta boyunca sportif gelişmelerine katkıda bulunacak. Düzce Belediyesi yaz spor okulları hafta içi Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri faaliyet gösterecek ve 6 hafta sürecek.

 

Alt yapıya önem verdiklerini belirten Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, bundan sonrada alt yapı çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Mahallelerde kendi aralarında spor yapan gençlerin yaz spor okullarının sayesine deneyimli antrenörlerle birlikte daha iyi eğitim alacaklarını da sözlerine de ekleyen Keleş, bu yapılan çalışmalarının her yıl daha çok rağbet gördüğünü ve bununda kendilerini çok mutlu ettiğini dile getirdi.

 

Daha önceki zamanlarda spor yapmanın zor olduğunu şimdiki gençlerin daha şanslı olduğunu belirten Düzce Valisi Bülent Kılınç yaz spor okulunda görev alan herkese teşekkür etti. Yaz spor okullarına katkıda bulunanlara plaketlerini Düzce Valisi Bülent Kılınç, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Gençlik Spor İl Müdürü Korhan Öztekin, Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erdoğan Bıyık ve Türkiye Futbol Federasyonu Düzce İl Temsilcisi Bayram Ali Kubilay verdiler.