Başkan Osman Yavuz çok zor şartlar altında mücadele ettiklerini söyleyen Beyköy Belediyespor Başkanı Osman Yavuz, sezon başı Beyköy Belediyespor’un lige girmesinde katkıları olan Bayram Ali ve Polat kardeşlere teşekkür ederek maddi açıdan zorlandıklarını ifade etti.
Başkan Yavuz, BeyköyBelediyespor’un 8 yıldır Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) mücadele ettiğini söyleyerek şu ifadelerde bulundu:

 “3.lig kapılarından döndük. Türkiye’de Beyköy Belediyespor’u tanımayan yok ama ne yazık ki kimseden destek göremedik. Hatta Beyköy Belediyesi encümenlerinden birçoğu Beyköy Belediyespor’un kapanmasını istiyor. Bu karar beni ve Beyköy halkını çok üzüyor.” dedi.
Öte yandan Yavuz, çok genç ve özverili oyunculara sahip olduklarını belirterek, “BeyköyBelediyespor’ a yardımda bulunan Mehmet Keskin, Hamir Usta, Özhan Cicü ve isminin verilmesini istemeyen Düzceli iş adamına minnettarız.” Dedi.

Yavuz son olarak 10 gün sonra kendi sahalarında idmanlara başlayacakların ardından kısa sürede sahada maçlarına başlayacağını ve ilk maçın Kaynaşlı Belediyespor maçının olacağını belirtti.