Düzce’ye gelen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yeğeni İzzet Erdoğan, Başkan Mehmet Saygun ile  yaklaşık 2 saat futbol üzerine konuştu.
“Düzce taraftarına hayranım”
İzzet Erdoğan, Düzcespor ile bir çok kez müsabakaya çıktığını ve her zaman Düzce taraftarına hayran kaldığını söyledi.
“Düzcespor’un yeri 1. lig”
Erdoğan, Düzcespor’un yerinin 1. lig olduğunu belirterek, 3.ligden 1. lige çıkmak için yeni projeler gerektiğini söyledi. Arzu edilen yerlere hemen gelinemediğini vurgulayan Erdoğan, “İlk önce tesis ve alt yapı lazım sonra şampiyonluk zaten gelir. dedi.
“Kulüpler bir bir iflas ediyor”
İzzet Erdoğan, kulüplerin bir bir iflas ettiğini söylerken, “Başkanlar 1 ay başkanlık yapıyorlar sonra futbolu “En iyi ben biliyorum” diyor. Bu çok yanlış bir yaklaşım. Bu yüzden takımlar borç batağından kurtulamıyor.” diye konuştu.
Kulüp başkanlarına tavsiye
Erdoğan, kulüp başkanlarına, takımın başına profesyonel  kişilerin getirilmesi tavsiyesinde de bulundu.  Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yeğeni İzzet Erdoğan ayrıca önümüzdeki hafta Cuma günü Düzcespor -Yeşil Bursaspor maçına geleceğini söyledi.
Yeğen Erdoğan, bu değerlendirmenin ardından Başkan Saygun ile Boluspor Göztepespor maçını izlemek için Bolu’ya hareket etti.
Öte yandan eski bir futbolcu olan İzzet Erdoğan, sırasıyla Çengelköyspor, Başakşehirspor, Ofspor, Ayazağaspor, Bakırköyspor ve Gölcükspor formalarını giydi.