Türkiye Bölgesel Amatör Lig, 7. Bölge 1. Grup’ta yer alan Çilimli Belediyespor ve Beyköy Belediyespor olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen 15. Hafta maçlarını 30 Mart Çarşamba günü oynandı.  Çilimli Belediyespor erteleme maçını deplasmanda,  Devrek Belediyespor İle karşılaştı. Düşmeme mücadelesi veren ve geçen hafta Çilimli Belediyespor’a 2-1 yenilen Beyköy Belediyespor ise kendi sahasında grup ikincisi Ereğli Belediyespor’u ağırladı.


ÇİLİMLİ 1 PUANLA YETİNDİ
Çilimli Belediyespor, karşılıklı pozisyonlarla geçen maçın ilk yarısında 0-0’lık skorla soyunma odasına girdi. İkinci yarıda da her iki takım 80. dakikalara kadar gol bulamadı. Ev sahibi Devrek Belediyespor, 80. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Bu göle yeşil beyazlılar 82. dakikada cevap verdi. Maçın geri kalan bölümünde gol olmayınca sonuç 1-1 oldu. Sezonu iyi bir yerde bitirmek isteyen Çilimli Belediyespor, deplasmanda 1 puanla yetindi. 
BEYKÖY BELEDİYESPOR 61. DAKİKA’DA 10 KİŞİ KALDI
Beyköy Belediyespor da Beyköy Stadı’nda oynanan maçta bir başka Zonguldak temsilcisi Ereğlispor’u ağırladı. Maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. Rakip takım 56. dakikada attığı golle skoru 1-0’a taşıdı. 61. dakikada kırmızı kartla bir oyuncusu oyundan atışan Beyköy Belediyespor maçın geri kalan bölümünde 10 kişi mücadele etti. 74. dakikada kazanılan penaltı atışını gole çeviren kırmızı siyahlılar durumu 1-1’e getirdi. 
2 PUAN UZATMADA GİTTİ
Seyircisinin yoğun destek verdiği maçın 90. dakikasında ise Beyköy Belediyespor durumu 2-1’e götürdü. Maçın uzatma bölümünde rakip takım golü bulunca maç 2-2’lik eşitlikle bitti. Beyköy Belediyespor düşme hattından yukarı çıkması gereken haftada 1 puanla yetinen bir başka temsilcimiz oldu. 
ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLAR ÇOK ÖNEMLİ
Erteleme maçları sonucunda Silivrispor 35 puanla liderliğini korudu. İkinci sırada 30 puanla Karadeniz Ereğli, üçüncü sırada ise Düzce temsilcisi Çilimli Belediyespor 27 puanla yer aldı. Beyköy Belediyespor ise 9 puanla 8. ve sondan 2. sırada kendisine yer buldu. Beyköy Belediyespor için önümüzdeki maçlar düşme potasından kurtulması için büyük önem taşıyor. 
Öncü Spor Servisi