Eski Düzcespor Başkanlarından Abdullah Dağıstanlı Düzcespor ile ilgili yaptığı açıklamada sert konuştu. Kongre öncesinde yoğun telefon aldığını belirten Dağıstanlı, takımın kayyuma kaldığı söylentileri ile birlikte, kongrede Düzcespor'a yakışmayan bir durumda 10-15 kişinin bulunduğunu ve Divan'ın toplanamadığını kaydetti.

Divan'nın toplanamamasının söz konusu bile olmaması gerektiğini dile getiren Dağıstanlı, “ Neden toplanamadığına da hala anlam vermiş değilim. Sayın Başkan'ımız Ümit Özmen '' hadi kimse gelmeyecek artık '' deyip apar topar salonu boşalttırdı. Alelacele imzaları attık. Sanki Düzcesor'un üzerine oyunlar oynanıyor gibi hissettim. Neden kongre akşamı yarım saat daha beklenilmediğini merak ediyorum.” diyerek, her Düzcelinin Düzcespor'a sahip çıkması gerektiğini söyledi. Dağıstanlı, kendisinin de Düzcespor'dan alacağı olduğunu, ancak hiç bir zamanda bunu Düzcespor'dan tahsil etmeyi aklının köşesinden bile geçirmediğine değindi.

  “ Düzcespor'un kayyuma kalıyor olması çok ayıp bir şey. Düzcespor alt sıralarda olabilir, küme düşüyor olabilir ne olursa olsun görevden kaçmak sorumluluktan kaçmak gibi bir düşünce olamaz. Dün akşam üzülerek baktım, divanın kurulmadığını, İstiklal marşı okunmuş, saygı duruşu yapılmış gibi gösterilerek raporlar tutulduğunu ve Valiliğe bırakılacağını gördüm.” diyen Dağıstanlı, yetkililere seslenerek, “ Kulübü alacağım, yöneteceğim ve kadrosunu kuracağım.” dedi.  

  

    Bu zamanda, 1-2 trilyon harcayacak güçleri olmadığını da vurgulayan Dağıstanlı, bunun elbirliği ile yapılması gerektiğini vurguladı. Personelin ve oyuncuların toplamda 35 kişi olduğunu ve bu 35 kişinin maaşlarının bir kurumun ödemesi gerektiğini belirten Dağıstanlı, bunun Valiliğin yardımı ile fabrikalardan sağlanabileceğini anlattı. Düzcespor için bulunacak gelir kaynaklarından da söz eden Dağıstanlı, bulacağı gelir kaynaklarının Düzcespor'a yeterli olacağını sözlerine ekledi.