Boluspor’dan transfer edilen ve 1981 yılından 1984 yılına kadar Düzcespor’un efsane kadrosunda orta saha mevkiinde oynayan Demir Ener, yaşadığı İstanbul Bayrampaşa’da kendini ziyaret eden Düzcelileri misafir etti. 

Bayrampaşaspor- Düzcespor maçı öncesi ve sonrası Düzcespor’un eski futbolcusu ve 1984 yılında kendisiyle aynı kadroda yer alan, Düzcespor alt yapı antrenörü  Ömer Başol ve Öncü TV Spor Müdürü Harun Can Şerbetçi, Düzcespor sevdalısı İlhan Sarıbaş ve Murat Yalvaç’ı  misafir eden efsane futbolcu  Demir Ener, futbol oynadığı yıllardaki anılarını ve takım arkadaşlarını yad ederek  bir nebze de olsa da yılların hasretini giderme fırsatı buldu.

 

Bayrampaşa’nın nostaljik bir kahvesinde Düzceliler ile bir araya gelen Demir Ener,  kendisiyle o yıllarda birlikte forma giyen eski takım arkadaşlarını, Düzceliler’e sorarak bilgi aldı. Efsane futbolcu Demir Ener, sohbet sırasında Düzcelilerin sıcakkanlı  insanlarının, Düzcespor  sevgisiyle  dolu olan bir şehir olduğunu, geçirdiği günleri özlediğini ifade ederek, şampiyonluk yolundaki Düzcespor’a başarılar diledi. Düzcelilerin tümüne selam da yollayan, Demir Ener, en kısa zamanda Düzce’ye gelerek, dostlarını ziyaret ederek, hasret gidereceğini de ifade etti.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ