Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün girişimleriyle Düzce, sportif alandaki başarılar kadar ev sahipliği yaptığı büyük organizasyonlarla da adından söz ettiriyor. 2022 yılının 2.5 ayı geride kalırken kent Voleybol Yarı Final Müsabakaları, Hentbol Grup Müsabakaları, Güreş Grup Müsabakaları ve Badminton Gençler Türkiye Finalleri’nde farklı illerden yüzlerce sporcuyu ağırladı.

Öte yandan voleybolda büyük organizasyon da Düzce’ye verildi. "Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Grup Müsabakaları" yarın Düzce'de başlıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün 2021-2022 yılı faaliyet programında yer alan "Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Grup Müsabakaları" 18-20 Mart 2022 tarihlerinde Düzce'de yapılacak. 

Bahçeşehir Düzce Spor Salonu ve 18 Temmuz Spor Salonu'nda yapılacak olan müsabakalarda Karadeniz 1 Bölgesi’nden Düzce ile beraber 10 takım mücadele edecek. Düzce, Bolu, Zonguldak, Karabük, Bartın, Kastamonu, Çorum, Sinop, Amasya ve Samsun’dan 2008,2009 ve 2010 Yaş kategorilerinden oluşan Erkek ve Kız takımları sahaya çıkarak madalya için mücadele verecek.