Öncü TV’de Pazartesi akşamı ekranlara gelen “Sportmence” programında 52Orduspır - maçının kritiği ve gelecek hafta oynanacak olan 68Aksarayspor maçı konuşuldu. “Sportmence” programında çarpıcı açıklamalar yapan konuk Fahrettin Yıldırım, Düzcespor’un 52Orduspor karşısında altın değerinde bir üç puan aldığını belirtti. Düzcespor’un doğru yolda olduğunu ifade eden Yıldırım “Düzcespor özlenen günlerine yavaş yavaş dönüyor” dedi.

“Maçı yayınlayan Ordu’nun yerel televizyonu Altaş TV’ye teşekkür ediyorum”

Maçı yayınlayan Ordu’nun yerel televizyonu Altaş TV’ye teşekkür eden Yıldırım şunları söyledi: “Biz yüzde 45’den başlayan  bir tempo ile yüzde 80’leri bulduk. Ufak tefek eksiklikler  dışında biz emin adımlarla doğru adrese yürüyoruz. İnanıyorum ki biz bu hafta oynayacağımız maç ile bunu devam edeceğiz. Bu haftaki maçımızı kazanırsak ilk beşi garantileriz diye düşünüyorum.  Maçı yayınlayan Ordu’nun yerel televizyonu Altaş TV’ye teşekkür ediyorum. Çok güzel bir yayın yaptılar. Hiçbir kötü söz söylemeden hatta Düzcespor adına güzel şeyler söyleyerek yayın yaptılar. Masörümüzün adına kadar öğrenmişler bir yanlışlık yapmamak için. Ben kendilerini buradan kutluyorum.”

“Maça çok iyi başladık ve pozisyon vermedik”

Düzcespor’un artık oturmuş bir takım olduğunu belirten Yıldırım şunları söyledi: “Ben Düzcespor’u bu hafta daha bir oturmuş, pozisyon vermeyen, ayağa pas yapan bir takım olduğunu gördüm. Maça çok iyi başladık ve pozisyon vermedik. Takım bu maçı mutlaka kazanmak isteyerek maçı oynadı ben bunu gördüm. Bizim tabii ki eksikliklerimiz var. Biz gol attık ve yemedik. Ama her an gol yiyebilecek gibiyiz. Bu bizim yüreğimizi ağzımıza getiriyor. Bunlar futbolda olan şeyler.  Kızılcabölük maçını canlı izlemiştim. Defalarca gol kaçırdık. Rakip uzaktan bir şut attı ve gol oldu. Maç 2-2 bitti. Bunlar her an olabilir. Serik maçı ve bu Orduspor maçı. Bu maçlar en az 3-4 gol atacağımız maçlar. Artık topa agresif bir takım olmalıyız.”

“Gerçekten hiçbir yerde olay çıkarmadan takımı destekliyorlar”

Taraftarlara teşekkür eden Yıldırım şöyle konuştu: “Taraftarlar her hafta üzerine koymaya devam ediyorlar. Taraftara saygımız sonsuz. Gerçekten hiçbir yerde olay çıkarmadan takımı destekliyorlar. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Yönetim ile taraftar bir bütün oldu. Bu taraftara şampiyonluk yakışır diye düşünüyorum. Yönetimi eleştirdiğim bir konu var. Bilgi eksikliği. Bunun giderilmesi gerekir.”

“Geçen hafta gözlemci maçı başlatmama kararı alabilirdi”

Pazar günü oynanacak olan 68Aksaray maçı için taraftarları uyaran Yıldırım şunları ifade etti: “Şuanda yönetim her şeyi yapıyor. Bunda herkes hem fikir. Futbolcular da görevini yapıyor. Grubunun en çok puan toplayan takımı oldular. Başkan Gökhan Kapoğlu ve  yönetimi takıma bir sinerji getirdi. Bizde basın olarak elimizden geleni yapacağız. Düzcespor özlenen günlerine yavaş yavaş dönüyor. Bu hafta bütün stat bayraklar ile donatılması gerekir. Artık taraftarlarımızın daha dikkatli olması gerekiyor. Merdiven boşluklarının dolu olmaması lazım. Bir maç ceza gelirse bedeli çok ağır olur. Burada bir Buca maçı var final maçımız. Herkes yanındakini kontrol etmesi gerekir. Geçen hafta gözlemci maçı başlatmama kararı alabilirdi. Bunlara dikkat edilmesi gerekir. Bütün taraftarlarımızdan rica ediyorum.”