Grubumuzda her hafta alınan sonuçlar sürprize açık olurken bu hafta oynanacak maçlara kalp dayanmaz.

BERGAMA BELEDİYESPOR-KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR

Her iki takım içinde çok önemli müsabaka olurken galip gelecek takım biraz daha rahatlayacak. Bergama Belediyespor son haftalarda çıkış içinde olurken bu maçın 3 ihtimalli olduğu tahmin edilmekte.

AKSARAY BELEDİYESPOR-BURSA YILDIRIM

Haftanın en önemli maçlarından bir tanesi şampiyonluk yolunda ilerleyen bu iki takımdan kim yenilirse büyük yara alacak. Tipik beraberlik maçı olarak görülürken galip gelen takım bir adım öne geçecek.

KIRIKKALE ANADOLU-SİİRT İL ÖZEL İDARE

Kırıkkale Anadolu kendi evinde bu maçı almak zorunda Siirt İl Özel İdare ise küme düşme potasından uzaklaştı. Kendi evinde daha iyi olan Siirt İl Özel İdare deplasmanlarda iyi oynamıyor. Kırıkkale Anadolu bu maçı kazanarak rahat bir nefes alacağı tahmin edilmekte.

MODAFEN-BAYRAMPAŞA

Modafen takımı son haftalarda iyi oyun oynarken Bayrampaşa inişli çıkışlı grafik çiziyor. Modafen takımı bu maçta zorlanacağı ama müsabakayı kazanacağı tahmin edilmekte.

MUĞLASPOR-SİLİVRİSPOR

Geçen hafta büyük sürprize imza atan Muğlaspor bu maçıda kazanacak gibi görünse de Silivrispor kaybetmesi halinde küme düşer denildi. Silivrispor- Muğlaspor deplasmandan alacağı 3 puan ile umutlanmak isteyecek.

                                    

SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR-DÜZCESPOR

Son haftaların iki formda takımı karşı karşıya gelirken bu müsabakayı kazanacak güce sahip olan takım Düzcespor gösterilirken Sultanbeyli Belediyespor küme düşmemek adına büyük savaş vereceği biliniyor. Düzcespor bu maçı kazandığında büyük avantaj elde edecek.

KOZANSPOR-ADIYAMANSPOR

İki takım içinde çok önemli müsabaka. Kozanspor mağlup olması halinde küme düşecek. Adıyamanspor puan kaybetmesi halinde şampiyonluk yolunda büyük yara alıp şampiyonluktan kopacak.

KELKİT BELEDİYESPOR-ALANYA KESTEL

Bu müsabakayı Kelkit kazanmak isterken Alanya Kestel mağlup olması halinde düşme potasının içine girecek, önce beraberlik daha sonra Kelkit Belediyespor galibiyete daha yakın olan taraf olarak gösterilmekte.