Düzcespor geçen 5 yılın ardından 3. lige tekrar çıktıktan sonra ilk olarak yeni teknik direktör Bülent Topuzoğlu'nu takımın başına getirmiş daha sonra ise 20'nin üzerinde oyuncu takıma kazandırılmıştı. Yapılan transferlerle birlikte lig hazırlıklarına başlayan Düzcespor, takım taraftarıyla da bir araya geldi. Dün akşam Düzcespor'un 18 Temmuz Şehir Stadı'ndaki idmanına katılan taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla lig boyunca takımın yanında olacaklarını gösterdi.

Uzun yıllardır Düzcespor'un hep yanında olduklarını ve abilerinden gördükleri bu geleneği daha uzun süre devam ettireceklerini söyleyen taraftarlar, bu sevinci yaşamak için 5 yıl beklediklerini ve Düzcespor'un lig boyunca yalnız bırakmayacaklarını söylediler. Düzcespor'un bu yıl 2. lige çıkacağına gönülden inandıklarını da söyleyen taraftarlar, Düzcelileri Düzcespor'u yalnız bırakmamaya davet etti.

Uzun yıllardır böyle ateşli taraftar göremediklerini belirten Düzcespor Teknik Direktörü Bülent Topuzoğlu ise bu taraftarın yanlarında olacaklarına inandıklarını ifade etti. Topuzoğlu, takımın performansını da değerlendirerek kafasında yavaş yavaş ilk 11'i belirlediğini ama bunun daha tam olarak netlik kazanmadığını da sözlerine ekledi.

İdmanı izlemeye gelen taraftarlar daha sonra teknik direktör ve futbolculara tatlı ikram ettiler