İlk prova sonrası Öncü mikrofonlarına özel açıklamalarda bulunan Düzcespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal, ‘Düzcespor’un yer aldığı 2. Grup fikstürünü nasıl buldunuz?’ sorusuna, “Öncelikle düşeceğiniz grup çok önemli, ayrıca fikstürde çok önemli, belirleyici faktör olabiliyor. Bunun yanı sıra takım olmak da çok önemli. Biz takım olabilmek için çok güzel adımlar atıyoruz. Fikstürümüz güzel onunla ilgili konuşacak bir şeyim yok. Biz isterdik ki bay haftasını hafta içi üst üste gelen maçlarımıza denk gelsin diye ama olmadı. Olsun biz hangi fikstürü çekersek çekelim bu takımlarla maç oynayacağız. İçerde maç yapmanın avantajını yaşatmak istiyoruz. O avantajı kendi lehimize çevirmek istiyoruz.” dedi.

“DAHA İYİ OYNAYAN TAKIM OLACAĞIZ”

Oyuncularının performansını değerlendiren teknik patron İncedal, “Bizim ilk hazırlık maçımızdı. Bandımaspor takımı hazır, bir buçuk aydır çalışıyorlar. Bandırmaspor takımı 4-5 maç yapmış bir takım. Takımı ve çocukları görme adına oynandı bu maç. Zaman zaman güzel şeyler gördük. Bunu daha da ilerletebilirsek geliştirebilirsek Düzcespor’a daha çok katkı sağlamış olacağız. Oynayan sporcularımın hepsinden memnunum, gün geçtikçe daha iyi oynayan takım görüntüsü vereceğiz” diye konuştu.

“İKİ YENİ TRANSFER”

Bu sezon 15 ismi kadrosuna katan Düzcespor’da ‘Yeni transfer olacak mı?’ sorusuna ise tecrübeli teknik direktör , “Şu anda son olarak Berke Can geldi, onun dışında Serikspor’dan Batuhan geldi. Tabii daha bazı mevkilere arayışlarımız devam ediyor. Bir an önce alternatif kadroyu oluşturmak gerekiyor. Onun için başkanımız, yönetim kurulumuz gerçekten çalışıyorlar, çabaları var. Transfer süresi bitene kadar birkaç oyuncu daha kadromuza katacağız.” sözleriyle transferin devam edeceğini söyledi.

“HAZIRLIK MAÇLARI”

Hazırlık sürecinin devamıyla ilgili de konuşan İncedal, “Üç gün daha burada çalışmalarımıza devam edeceğiz. Burada son antrenmanımızı yaptıktan sonra takımımıza üç gün izin vereceğiz. Sonra kamp yerimiz olan Bolu termale geçeceğiz. Yapacağımız üç maçın ikisi belli oldu. Son maçımızda belli olmak üzere haber bekliyoruz. Sakaryaspor’la Düzce’ de oynamayı düşünüyoruz. Başkanımızın ve Sakaryaspor başkanının kişisel dostluğu arkadaşlığıyla bu maçı büyük bir olasılıkla Düzce’de oynayacağız. Diğer maçları Urfa Karaköprüspor ve Somaspor’ la kamp yaptığımız yerde oynayacağız. Yine yakın ve boş olan takımlarla, iki maç daha yapmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.