Düzce Belediyespor: 1-Akçakocaspor: 2
Nurettin Zafer Stadında oynanan müsabakaya hızlı başlayan takım Düzce Belediyespor oldu. İlk yarının ortalarında bir gol bulan Düzce Belediyespor 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda daha fazla atak yapan Düzce Belediyespor olsa da ikinci golü bulamadı ve ilk yarı Düzce Belediyespor’un Akçakocaspor karşısında 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İlk yarıyı 1-0 yenik kapatan Akçakocaspor ikinci yarıya daha istekli başladı. İkinci yarının ortalarında bir gol bulan Akçakocaspor durumu 1-1 yaptı. Bu dakikadan itibaren iki takımda girdikleri pozisyonlardan faydalanamadı. Uzatmaların son bölümünde Akçakocaspor attığı golle 2-1 öne geçti. Atılan golün santrası dahi yapılmadan maçın bitti. Akçakocaspor’da maç sonunda büyük bir sevinç hakim oldu. Elemeli oynanan müsabakada aldığı sonuçla Akçakocaspor final oynamayı garantiledi. Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Düzce Belediyespor Alt yapı Teknik sorumlusu ‘Ömer Başol takım olarak iyi olmamıza rağmen çok gol kaçırarak mağlup olduk’ dedi. Başol, “Müsabaka berabere bitecek penaltı atışları yapacağız derken son saniye kalemizde şansız bir gol gördük. Futbol böyle bir şey rakibimizi bu galibiyetten dolayı kutlarım” dedi.

                              Düzce 1907: 3-Düzce İdmanyurduspor: 0
Yarı finalin ikinci karşılaşmasında Düzce 1907 takım ile Düzce idmanyurduspor karşılaştı. Nurettin Zafer Stadında oynanan maça her iki takımda temkinli başladı. İlk yarıda iki takımda girdikleri pozisyonları değerlendiremeyince devre 0-0 sona erdi. İkinci yarıya Düzce 1907 takım daha iyi başladı. Düzce 1907 takımı girdiği bir pozisyonda golü bularak 1-0 öne geçti. Bulduğu golle moral bulan Düzce 1907 takımı ikinci golü atıp durumu 2-0 yaptı. Yediği golden sonra oyundan düşen Düzce idmanyurduspor kalesinde görerek 3. golü de görünce 3-0 mağlup oldu.

Finalde Düzce 1907 takımı ile Akçakocaspor karşılaşacak. Karşılaşma sonucunda yenen takım Düzce’yi Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazanacak. Maçtan sonra bazı açıklamalarda bulunan Düzce İdmanyurduspor teknik sorumlusu Yaşar Kaviloğlu ilk yarıda iyi oynadıklarını ama ikinci yarıda yedikleri golün kendilerini oyundan düşürdüğünü söyledi. Yeni bir takım olduklarını söyleyen Kaviloğlu, takımın ileride daha işler yapacağını belirtti. 

Haber:Y.SEVER