2021-2022 futbol sezonunun başlama maçında Malatya Yeşilyurtspor karşısında kendi sahasında taraftarıyla buluşan 3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Düzcespor, bu maçtan 3-1 galip çıkarak moral kazandı. Düzcespor, ayrıca ilk maçlardan sonra diğer rakiplerine oranla gol fazlasıyla lider konumuna geldi. Kırmızı lacivertliler 11-12 Eylül günlerinde oynanacak ikinci hafta maçlarınıysa bay geçecek.

Haftanın açılış maçında yarın 52 Orduspor Futbol Kulübü ile 68 Aksaray Belediyespor saat 15.30’da Ordu’da karşı karşıya gelecek. 3. Lig 2. Grup’ta cumartesi günü başka maç oynanmayacak.

12 Eylül Pazar günü saat 15.30’da 76 Iğdır Belediyespor ile Siirt İl Özel İdarespor karşılaşması oynanacak. Aynı saatte Harput Dibet Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü ve Kızılcabölükspor maçı da heyecana sahne olacak. Düzcespor’un ilk hafta 3-1 yendiği Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Gema Polimer Şile Yıldızspor da kozlarını paylaşacak. Yomra Spor ile Beyoğlu Yeni Çarşı Futbol Kulübü de Trabzon’da karşı karşıya gelerek 3 puan için mücadele edecek.

Saat 16.00’da başlayacak müsabakalardaysa Çarşambaspor kendi evinde Redoks Darıca Gençlerbirliği’ni ağırlayacak. Bayrampaşaspor da Antalya ekibi Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor ile karşı karşıya gelecek. İlk haftada hayal kırıklığı yaşatan İskenderunspor ise evinde Hacettepespor ile karşılaşacak. Altındağspor ve Kuşadasıspormaçlarıyla da 2. hafta müsabakaları tamamlanmış olacak.