Türkiye Basketbol İkinci Ligi FMV Işık Spor ve Akçakoca Poyrazspor'un karşı karşıya gelmesi ile başladı.
Müsabakanın ilk devresinde rakibine baskı kuramaya çalışan Poyrazspor maçın başından sonuna kadar rakibine üstünlük kurmaya çalışmasına rağmen bunda başarılı olamadı.

İlk periyotta her iki takımda etkili oyuna başladı. Fakat rakibine oranla daha iyi bir oyun ortaya koyan FMV Işık Spor ilk periyodu 24-17 önde tamamladı. İkinci periyotta bu sefer oyuna atak başlayan takım Akçakoca Poyrazspor oldu ve ikinci periyodun ilk sayısını yeni transferlerden Volkan Çelintahra'dan buldu. Fakat bu sayıdan sonra oyundan iyice düşen temsilcimiz Poyrazspor üst üste potasında sayılar gördü. Aradaki sayı farkını iyi gören Poyrazspor’un antrenörü Tolga Esenci hemen mola alarak oyuncularına moral verdi. Bu moralden sonra oyuna daha hızlı başlayan taraf Poyrazspor oldu ve aradaki sayı farkını pota altında bulduğu sayılar ile kapatmaya çalıştı. Fakat ikinci periyottan da 40-29 geride ayrılarak devreye moralsiz girdi. Üçüncü periyotta üst üste sayılar bularak rakibini saf dışı bırakmaya çalışan temsilcimiz Akçakoca Poyrazspor durumu 41-37’ye kadar getirdi. FMV Işıkspor bu aradaki sayı farkını oyuncusu Adnan ile kapatarak durumu 49-40’yaptı. Üçüncü periyodun son saniyelerinde temsilcimizin yeni transferlerinden Halil’in bulduğu sayı ile üçüncü periyodu 6 sayılık farkıyla 56-49 geride tamamladı. Son periyoda da hızlı başlayan taraf Akçakoca Poyrazspor oldu. Hırsı ve savunması ile maçı kazanmak isteyen Akçakoca Poyrazspor üst üste sayılar bularak rakibine üstünlük kurmaya çalıştı.

FMV Işıkspor bu sayıları potasında görünce hemen mola aldı ve oyuncularını dinlendirdi. Bu moladan sonra oyunda ki konsantrasyonu bozulan Akçakoca Poyrazspor üst üste potasında sayılar görmeye başladı. Fakat oyundan düşmedi ve aradaki sayı farkını korudu. Son saniyelerde rakibine sayı kazandırmak istemeyen Poyrazspor müsabakadan 8 sayı farkla 68-60 mağlup ayrılarak sezona kötü bir giriş yaptı. Maçın en skorer ismi 17 sayı ile Akçakoca Poyrazspor’dan Halil Kutzura oldu. En çok ribaunt alan kişi ise yine Akçcako Poyrazspor’dan 13 ribaunt ile Serdar Hot oldu.