Grubumuzun 23. haftasında Perşembe günü oynanacak olan karşılaşmalarda Düzcespor grubun güçlü takımlarından Bayrampaşaspor ile oynayacak. Düzce 18 Temmuz Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’de başlayacak. Zorlu mücadelenin hakemleri Samsun ve Rize bölgesinden atandı. TFF tarafından yapılan açıklamada orta hakem samsun bölgesinden Gökhan Özbulut olarak belirlendi. Özbulut’un yardımcıları ise Rize bölgesinden Ertan Boşdağ ve Akın Karabacak olarak atandı. Maçın 4.hakemlik görevini ise Samsun bölgesinden Ömür Bozkurt üstlenecek.

YA ALACAĞIZ YA ALACAĞIZ!

Temsilcimiz Düzcespor, Perşembe günü ligin önemli takımlarından biri olan Bayrampaşaspor’u kendi evinde ağırlayacak. Zorlu müsabaka öncesi Düzce’de “Müsabakayı ya kazanacağız ya kazanacağız!” görüşü hakim. Düzcespor, Bayrampaşaspor maçının hazırlıklarını sürdürürken bu sabah oyuncuların, teknik ekibin ve yöneticilerin Covid-19 testine gireceği öğrenildi. Düzcespor’un test sonrası öğleden sonra idmanlara devam edeceği bilgisine ulaşıldı.

TARAFTAR MÜCADELE EDİN DİYE SELENDİ

Düzcespor taraftarları takımın mücadelesinden memnun kalmadığını belirterek kalan maçlarda formanın hakkını verin diye oyuncu grubuna sitem etti. Sosyal medyada Siirt İl Özel İdaresi maçı sonrasında oyuncuları eleştiri bombardımanına tutan taraftarlar tarafından, “Neyiniz eksik? Başkan sizin için her şeyi yapıyor. Çıkın formanın hakkını verin!” ifadeleri kullanıldı.